DETALJI I DALJE NEPOZNATI

Bandić: Zagreb je za Snježnu kraljicu izdvojio 7,5 milijuna kuna

06.01.2017 u 22:13

  • +5

Skijaška staza u Bakačevoj je od danas otvorena za građanstvo

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u petak da je Grad Zagreb izdvojio 7,5 milijuna kuna od ukupno 23,5 milijuna kuna za organizaciju Snježne kraljice i za snježnu stazu u Bakačevoj te ustvrdio da taj projekt podupire 90 posto građana

Na pitanje nije li se taj novac mogao bolje utrošiti, za vrtiće i druge projekte, Bandić je ponovio kako 90 posto Zagrepčana podupire taj projekt

'A da li je netko rekao da je protiv toga i da je to rasipništvo - to je demokracija', kazao je za RTL Danas te dodao kako 'uvijek netko 'jamra' i bit će protiv'. Da sam slušao takve, rekao je, nikad ne bismo napravili ni Snježnu kraljicu niti druge projekte.


Naglasio je da zagrebački hotelijeri i ugostitelji govore da je 'berba' 40 posto bolja nego lani. 'Mjesec i pol dana nije bilo slobodne sobe u Zagrebu, a to je želja i cilj zagrebačkog gradonačelnika i građana', kazao je.

Podsjetio je da je Turistička zajednica Grada Zagreba objavila da je za mjesec i pol Adventa u Zagrebu bilo 43 posto više dolazaka i 52 posto noćenja.

'Ponosan sam što smo dva put zaradom osvojili titulu naj-adventa', rekao je te u vijestima RTL-a najavio kako titulu europskog naj-adventa Zagreb priprema obraniti i treći put slijedeće sezone.