NEMA U SVEČANU LOŽU

Bandić nije jedini: Hajduk izdao zabranu i 'svojim' štetočinama

24.08.2016 u 00:29

Bionic
Reading

Povjerenik za sigurnost splitskog Hajduka Kristijan Petric, inače ratni veteran i predsjednik udruge Veterani i prijatelji nije ni potvrdio ni zanijekao vijest da je klub odbio izdati propusnicu za svečanu ložu Poljuda zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću koji je poželio gledati utakmicu protiv izraelskog Maccabija ovog četvrtka

Nitko neće raditi reklamu preko leđa Hajduka i ne želim govoriti pojedinačno kako ih ne bismo i sami reklamirali', kazao je Petric za tportal, otkrivši da je splitski klub nedavno formirao listu osoba kojoj nije dozvoljen pristup A i B-loži stadiona. Ne namjeravaju je objaviti, ali svi na njoj upoznati su s tom činjenicom.

'Nisu dobrodošli oni koji su sudjelovali u upropaštavanju Hajduka i oni koji imaju optužnice ili presude da su oštetili klub ili državu. Da, među njima su i oni koje mediji proglašavaju 'legendama Hajduka', odnosno koji sami sebe takvima smatraju pa i igrački veterani', kaže Petric. Dodaje da će se neki od njih i sami prepoznati.

Dolaze izbori i ne želimo da nitko poentira preko naših leđa. Mnoge političke opcije u prošlosti su djelovale u klubu i oko njega, a samo su mu činile štetu', zaključuje Hajdukov povjerenik za sigurnost.

Zasad je javno poznato da zabranu pristupa loži Poljuda ima Zdravko Mamić, zatim član Izvršnog odbora HNS-a Ante Kulušić te bivši sudac i nogometni funkcionar Alojzije Šupraha