SVEPRISUTNI GRADONAČELNIK

Bandić će sutra nazočiti na čak osam manifestacija

23.09.2011 u 17:51

Bionic
Reading

U rano jutro gradonačelnik Bandić istrčat će na teren te otvoriti humanitarni malonogometni turnir, a dan će zaključiti na 4. Usorskoj večeri

Gradonačelnik Milan Bandić, sudeći prema subotnjem rasporedu događanja koja će pohoditi, doista je marljiv i neumoran. Naime, Bandić će unatoč zgusnutoj satnici stići u gotovo sve krajeve Zagreba i na gotovo sva sutrašnja događanja u gradu podno Sljemena.

I to nimalo ne štedeći sebe, iako je sutra Svjetski dan srca, na kojem će upravo upozoravati da stres i ubrzani ritam života najviše štete našem neumornom organu.

Tako će već sutra rano ujutro gradonačelnik Bandić istrčati u punom smislu riječi - na teren - i otvoriti humanitarni malonogometni turnir Plamen dobrote, u Albrechtovoj. Sat vremena kasnije, točno u 10 sati, gradonačelnik bi trebao stići na središnji trg gdje će obići 7. sajam zadruga hrvatskih branitelja. Petnaest minuta kasnije Bandić bi pješačenjem trebao pohoditi Trg P. Preradovića, gdje će pustiti balon u zrak te time obilježiti početak Svjetskog dana srca.

I to nije sve od prijepodnevnog rasporeda. Milan Bandić uputit će se s manifestacije srca iz srca grada na Medvedgrad, na obilježavanje 30. rođendana Parka prirode Medvednica.

Nakon rođendanskog slavlja prvi čovjek metropole uzet će metlu u ruke te pokušati u akciji Antene Zagreb odraditi okršaj točno u podne s neuređenim pothodnikom između Zapruđa i Utrina.

Kratak predah za ručak i, naravno, prikupljanje nove snage za nove protokole, a onda u 16 sati stiže na osnivačku skupštinu Zadruge multiple skleroze Hrvatske, u hotelu Holiday. Gradonačelnik bi trebao obići i prodajnu izložbu proizvoda Zadruge multiple skleroze na Jankomiru.

Zatim slijedi vrlo zanimljivi 2. Cro Hair Show - Beauty Lifestyle Show u zagrebačkoj Areni, gdje gradonačelnik planira nazočnima za početak manifestacije uputiti pozdravnu riječ.

I naravno - šećer na kraju za osobu koja obnaša četvrtu najvažniju izvršnu funkciju u državi.

U neposrednom susjedstvu na Zagrebačkom velesajmu opustit će se na 4. Usorskoj večeri. Gradonačelnik će udovoljiti pozivu Zavičajnog kluba Usorskog kraja, za druženje u sklopu kojeg je predviđen nastup kulturno-umjetničkih društava. Nadamo se da gradonačelnik od ovako gustog subotnjeg rasporeda neće malo zadrijemati kako bi vratio snagu za novu gužvu koja ga čeka već - u nedjelju.