NAJBLAŽE REČENO IZNENAĐENJE

Baldasar: Izbor Pauletića za doministra uvreda za pristojne ljude

25.02.2016 u 22:56

Bionic
Reading

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar u četvrtak je navečer komentirajući izbor Splićanina Roberta Pauletića za zamjenika ministra turizma ocijenio da je ta odluka 'uvreda za sve pristojne ljude, a još veća za njegove drage kolegice i kolege iz turizma'

'Imamo na desetke, ako ne i na stotine vrijednih i pametnih operativaca u turizmu i svi su takvom odlukom najmanje što se može reći iznenađeni', rekao je Ivo Baldasar u staroj splitskoj Gradskoj vijećnici prilikom dodjele nagrada za najbolju momčad Dalmacije 2015.

S obzirom na Pauletićevu izjavu iz lipnja 2013. kako će zbog izbora Baldasara za gradonačelnika iseliti u Šibenik, splitski je gradonačelnik večeras rekao kako će on 'pokušati surađivati s ministrom turizma koji mu izgleda i pametan i pristojan čovjek, a što se tiče gospodina Pauletića neka on sam o sebi odluči'.

Robert Pauletić je poslije lokalnih izbora 2013. govorio kako ne može vjerovati da su Splićani izabrali Baldasara za gradonačelnika, jer je on, kako je tvrdio, cijelo vrijeme Domovinskog rata bio u Italiji.