plaćanje sitnišima

Bajkerima koji su prosvjedovali na Krčkom mostu policija šalje kazne od 3 do 7 tisuća kuna

09.08.2019 u 21:09

Bionic
Reading

Na adrese bajkera koji su nezadovoljstvo naplatom Krčkog mosta krajem lipnja iskazali plaćanjem mostarine u lipama pristižu prometne kazne od 3 do 7 tisuća kuna. Primorsko-goranski dožupan Marko Boras Mandić stao u njihovu obranu: Apeliram na razum i slobodu javnog izražavanja jer idući puta neće biti samo 50 bajkera na mostu

Bajkeri koji su nezadovoljstvo naplatom Krčkog mosta iskazali plaćanjem mostarine u lipama ovih su dana od policije na kućne adrese počeli zaprimati prometne kazne u iznosu od tri pa do sedam tisuća kuna, javlja Novi list.

'Republika Hrvatska, odnosno prometna policija, kažnjava i to od 3.000 do 7.000 kuna bajkere koji su na jedan civizilirani način iskazali svoj građanski stav vezano za ukidanje naplate na Krčkom mostu. Doista nepotrebno!', rekao je dožupan primorsko-goranski i član Unije Kvarnera Marko Boras Mandić te pozvao da se kazne povuku, a građani ne kažnjavaju kada se već dodatno, kako je rekao, 30 godina diskriminiraju plaćanjem jedinog mosta pod naplatom u Hrvatskoj.

'Apeliram na razum i na slobodu javnog izražavanja, jer idući put neće biti samo 50 bajkera na mostu', izjavio je dožupan Marko Boras Mandić iz Unije Kvarnera.

  • +10
Riječki bajkeri sitnišem protiv naplate mostarine na Krčkom mostu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL