GAMEREPORT NAGRAĐUJE

Bad Company 2 multiplayer & nagradnjača

17.03.2010 u 12:21

Bionic
Reading

Donosimo multiplayer recenziju ovog izvrsnog FPS-a te ujedno započinjemo popratnu NAGRADNJAČU

Ne treba trošiti previše riječi na objašnjavanje pojave pod nazivom Bad Company 2. Valjalo bi samo primijetiti da se oko ove igre podigla nezapamćena bura na našem portalu i MAXzona kanalu. Rođene su prepirke oko toga je li bolji Modern Warfare 2 ili Battlefield: Bad Company 2. Dok smo još imali nekakvih rezervi vezanih uz singleplayer mod, moramo reći da nas je Bad Company 2 multiplayer ostavio bez daha! Ovo je jednostavno najzabavnija mrežna pucačina u zadnjih nekoliko godina. Sve je izbalansirano i optimizirano kako bi igraču pružilo maksimalni užitak. No o svemu više u videoprilogu, a sada nekoliko riječi o nagradnjači.

 

Pravila nagradnjače:

Prva nagrada je originalni primjerak Battlefielda: Bad Companya 2 za PC računalo. Druga nagrada je originalni primjerak Battlefielda: Bad Companya 2 za Playstation 3. Tu je još i nekoliko nagrada iznenađenja. Kako do ovih krasnih igara? Vrlo jednostavno, samo pratite sljedeće korake.

 

1.) Ako još niste, učlanite se na Gamereport Facebook Fan Page pomoću ovog linka. Učlaniti se možete i s naslovne stranice našeg portala klikom na ikonicu Facebook. Molimo vas da se NE učlanjujete u Gamereport Facebook grupu, koja je neaktivna, već se učlanite isključivo u Fan Page.

 

2.) Nakon što se učlanite u Fan Page, napišite nam na zidu što biste novoga htjeli vidjeti na Gamereport portalu. Želite li uvođenje novih kategorija članaka, više vijesti i zanimljivosti, podjelu stranice na rubrike PC, PlayStation 3, Xbox 360, recite nam što fali na portalu itd. Uglavnom, najkreativniji prijedlozi za nastavak razvoja našeg i vašeg portala bit će nagrađeni!

 

Nagradnjača traje do 31.ožujka 2010. godine kada ćete o rezultatima biti obaviješteni na Gamereport portalu i u Gamereport video recenziji. Sretno!

 

Multiplayer recenzija Bad Companya 2