nove sezonske linije

Autotrans grupa - u sezonu s većim brojem linija i još više destinacija po First minute cijenama

21.06.2017 u 10:17

Bionic
Reading

I ove godine Autotrans grupa, po završetku školske godine te uoči turističke sezone, pojačava linije iz Zagreba, kontinentalne Hrvatske te iz susjednih zemalja prema brojnim destinacijama na moru, ali i duž same obale

Za veliki broj najpopularnijih turističkih odredišta, na web stranici Autotransa dostupne su First minute karte s cijenama nižim i do 50%, a ponuda je nedavno proširena za novih 28 atraktivnih relacija. Samo dan uoči kalendarskog početka ljeta kreću i jednodnevna kupanja sa svakodnevnim polascima iz Zagreba prema najpopularnijim kvarnerskim plažama uz koje su osvježenje i prava ljetna zabava na moru zagarantirani.

Uz postojeću vrlo razgranatu mrežu autobusnih linija, Autotrans grupa od sredine lipnja otvorila je nove sezonske linije prema najpopularnijim turističkim destinacijama duž cijele jadranske obale. S više od 70 dodatnih linija, autobusi Grupe povezivat će Zagreb i brojne gradove u Slavoniji s mjestima u Istri, Dalmaciji i na Kvarneru, a među sezonskim linijama brojnošću prednjače one prema otocima: Krku, Cresu Lošinju, Rabu, Pagu, Viru, Braču i Korčuli. Pojačavaju se i linije unutar samih regija, primjerice u Dalmaciji i to duž cijele trase od Zadra do Dubrovnika. Zahvaljujući mnogobrojnim dodatnim linijama i respektabilnom voznom parku od 500 modernih autobusa s besplatnom Wi-Fi uslugom i utičnicama za punjenje elektroničkih uređaja, koji je uoči sezone dodatno pojačan nabavkom 14 suvremenih vozila i koji putnicima osigurava visoku kvalitetu i udobnost putovanja, u Autotrans grupi vjeruju da će ponoviti pa i nadmašiti odličan prošlogodišnji rezultat od 8.850.000 prevezenih putnika, od čega njih 2.500.000 u sezoni, odnosno u periodu od lipnja do kraja rujna.

First minute iz Zagreba: U Crikvenicu već za 33 kn, do Bola za samo 120 kn

Uz brojne komercijalne povlastice poput popusta za mlađe od 26 godina, starije od 60 godina ili, primjerice, popust uz a-iskaznicu, Autotrans grupa od prošle godine svojim putnicima nudi i mogućnost online kupnje First minute karata s cijenama nižim do 50 % na odabranim relacijama. Ove je godine, u povodu obilježavanja prve godišnjice First minute ponude, dodatno povećala broj destinacija dostupnih po najpovoljnijim cijenama, čime je putovanje učinila još povoljnijim. Tako je moguće, primjerice, iz Zagreba za Crikvenicu putovati za samo 33,00 kn, za Pulu ili Rovinj za samo 38,00 kuna dok je za kartu od Zagreba do Splita potrebno izdvojiti tek 60,00 kn. Među First minute relacijama su i destinacije na otocima, pa tako karta iz Zagreba za Mali Lošinj košta 88 kn, za Cres 78 kn, za Krk 55 kn, dok za kartu prema odredištima na našim najjužnijim otocima treba izdvojiti 120 kn za Bol, odnosno 160 kn za Korčulu. First Minute karte dostupne su isključivo na www.autotrans.hr, njihov broj je ograničen, a na njih se odobrava i dodatnih 5 % popusta za online kupnju.

Povoljno i do najpoznatijih festivalskih destinacija u Hrvatskoj

Sa Sea Star Festivalom koji je krajem svibnja održan u Umagu i službeno je započela sezona ljetnih festivala, a unatrag nekoliko godina kao najpoznatije festivalske destinacije nametnule su se Novalja, Poreč, Zagreb, Split i Pula. Sve ove destinacije uz prije spomenuti Umag, našle su se i na karti Autotransovih First minute odredišta pa tako Autotrans putnike do festivala kao što su Hideout, Fresh Island i Sonus na Pagu, MTV Summer Blast u Poreču, INmusic u Zagrebu, Ultra Europe u Splitu te Dimensions i Outlook u Puli, vozi brzo, udobno i što je najbitnije po najpovoljnijim cijenama. Pored navedenog, Autotrans je za sve posjetitelje Ultra Europe festivala koji ne stignu na vrijeme kupiti First minute kartu, osigurao dodatnih 10% popusta na sve autobusne karte prema Splitu.

Jednodnevna kupanja: Povratna karta iz Zagreba i popust na dodatne sadržaje na plaži za samo 100 kn

Dan uoči kalendarskog početka ljeta, 20. lipnja, Autotrans grupa otvara sezonu jednodnevnih kupanja i tako svima koji ljeto provode u Zagrebu omogućava uživanje u cjelodnevnom osvježenju i danu punom najbolje ljetne zabave na najpopularnijim kvarnerskim plažama. Svakodnevni direktni polasci na more iz Zagreba u pravcu Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske ili Baške nude se po jedinstvenoj cijeni od 100 kn za povratnu kartu. Svi putnici koji za svoje odredište odaberu Malinsku, uz predočenje Autotransove putne karte ostvaruju 20 % popusta na vožnju polu podmornicom SemiSubmarineMalinska, dok one koji se na jednodnevno kupanje upute u Crikvenicu, uz popust na vožnju polu podmornicom Peppy očekuje i do 20 % popusta na konzumaciju jela i pića u najatraktivnijim restoranima Sabbia i Galiot, kao i na niz sportova i zabave na moru.