STARA CEDEVITA UZ NOVINE

Atlantic uz ispriku dijeli poklon pakete

07.01.2011 u 15:16

Bionic
Reading

Besplatni promotivni paketić Cedevite uz primjerak Slobodne Dalmacije razveselio je mnoge na jučerašnji blagdan Sveta tri kralja, ali i ubrzo skinuo osmijeh s lica jer se dar pokazao kao roba kojoj je istekao rok trajanja, barem u nekim slučajevima

Da je nekim paketićima prošao rok trajanja, i to čak prije dva mjeseca, primijetili su pojedini čitatelji, koji su to i zabilježili svojim fotoaparatom.

Kako se mogao dogoditi takav propust i tko je za njega odgovoran, provjerili smo u Slobodnoj Dalmaciji i Atlanticu, koji su zajedno radili promotivnu akciju.

Direktorica marketinških komunikacija Slobodne Dalmacije Ivana Vladović iznenadila se pitanjem jer se 'nitko nije žalio, a i na preostalim je paketićima rok trajanja valjan'. Stoga smatra da je 'riječ o sporadičnim slučajevima, ali će i provjeriti sve što je ostalo od robe'.

'U akciji koja je 6. siječnja provedena u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom Cedevita je predvidjela i osigurala 62 tisuće vrećica Cedevite u različitim okusima, naravno ispravnog roka trajanja. Nažalost, zbog administrativne pogreške u proceduri, u pošiljci se potkrala manja količina Cedevite s okusom limete kojoj je istekao rok. Nakon što je greška ustanovljena, nažalost već nakon što je proizvod distribuiran uz novine, ustanovili smo da je riječ o manje od 5 posto ukupne količine vrećica Cedevite.', rekla je tportalu i Gabrijela Kasapović, direktorica Korporativnih komunikacija Atlantic Grupe.

'Čitateljima Slobodne Dalmacije i potrošačima Cedevite koji su naišli na vrećicu s istečenim rokom trajanja ispričavamo se zbog neugodnosti, te ih molimo da takvu vrećicu koju su dobili uz primjerak Slobodne Dalmacije prijave naCedevita info liniju - 0800 0009 a spornu vrećicu pošalju na: Cedevita d.o.o., Planinska bb, 10 000 Zagreb, te će na njihovu adresu u znak isprike biti poslan i Cedevitin poklon paket', zaključila je Kasapović.