VLADIN POVJERENIK PROTIV ŠEFA SDP-A

Ante Ramljak: Tužio sam Bernardića jer nanosi štetu procesu restrukturiranja Agrokora

03.11.2017 u 22:54

Bionic
Reading

Ante Ramljak bez obzira na žestoke napade, nije zažalio što je preuzeo funkciju izvanrednog povjerenika za Agrokor. No, na napade će i odgovoriti.

Ramljak je u intervjuu za Večernji list, otkrio da je podnio tužbu protiv čelnika SDP-a Davora Bernardića. Ramljak je tužio Bernardića u građanskom postupku jer, kako je naglasio, uporno ponavlja cijeli niz neistinitih konstrukcija čime nanosi ozbiljnu štetu postupku izvanredne uprave.

'Bernardić se odnosi doista krajnje neodgovorno prema postupku izvanredne uprave i neutemeljeno i bez ikakvih argumenata teško optužuje ne samo mene nego cijeli niz drugih koji imaju ikakve veze s Agrokorom. Kako je istaknuta javna osoba kojoj brojni građani vjeruju, morao sam se odlučiti na taj nepopularan potez jer snosim odgovornost za uspješno okončanje procesa restrukturiranja Agrokora', kazao je Ramljak.

  • +19
Konferencija za medije izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka i njegovih savjetnika na kojoj su predstavljeni planovi odrzivosti kompanija u sustavu Agrokora. Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas