BAŠ JE SPECIFIČNA

Amy ne voli sve što vole mladi

03.07.2015 u 13:55

Bionic
Reading

Postoji nekoliko stvari koje Amy-Jane Brand ne podnosi: negativne ljude, TV seriju 'Prijatelji' (najviše mrzi Monicu Geller) te prokulice na lešo

Ova 24-godišnja australska manekenka obožava: ljude pune elana i energije, putovanja te seriju 'Igra prijestolja'. Prije nekoliko mjeseci odlučila je spojiti svoje tri najdraže stvari u životu, pa se s najboljom prijateljicom otisnula na putovanje po zemljama u kojima je snimana njena najdraža serija.

Prvo je bila na Islandu i u Sjevernoj Irskoj, posjetila je Winterfell i Castle Black te se fotkala na prozoru s kojega je pao mali Bran Stark. Zatim je otišla u Maroko i vidjela grad Essos u kojemu je neko vrijeme boravila Khaleesi. Šećer na kraju bila je Hrvatska - ljepote grada Dubrovnika, tvrđave na Klisu, planine Mosor i arboretuma u Trsatenu naprosto su je oduševili.

'Dubrovnik je puno ljepši od King's Landinga!', egzaltirano nam je priznala kad smo je uhvatili kako šeće Stradunom i licka sladoled od vanilije. 'Ljudi su prelijepi, a vaš jezik je naprosto nedoljiv! Jako me podsjeća na jezik plemena Dothraki'. Amy, dušo, nemoj studirati lingvistiku, nastavi sa svojim golišavim poslom i sve će biti okej!

'^_^' My first attempt at drumming! #amyjanebrand

A photo posted by AMY-JANE BRAND (@amyjanebrand) on

⚡️A R C A D E D R E A M S⚡️ #amyjanebrand x @elvisdifazio | @hair_by_luke

A photo posted by AMY-JANE BRAND (@amyjanebrand) on

⚡️M O D E R N W O M A N⚡️ Denim - @buffalojeans | #InTheBuff #amyjanebrand

A photo posted by AMY-JANE BRAND (@amyjanebrand) on

|| C A L I S U M M E R || Wearing my favourite @maneaterswimwear #maneaterswimwear #amyjanebrand ?? @335mm

A photo posted by AMY-JANE BRAND (@amyjanebrand) on