BANDIĆEVA ČESTITKA

'Ako pijete, vozite se tramvajima i taksijima'

31.12.2013 u 08:29

Bionic
Reading

'Grad Zagreb ide dalje, a građanima želim sretnu i uspješnu 2014. godinu', prigodna je novogodišnja čestitka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

"Građanima Grada Zagreba želim sretnu i uspješnu 2014. godinu. Svima u Hrvatskoj želim puno zdravlja i da se osigura više posla, više rada, više reda, više odgovornosti jer to nam svima treba. Onda ćemo svi bolje živjeti, ne samo u Gradu Zagrebu, nego i u cijeloj domovini", poručio je Bandić.

I ova novogodišnja noć za njega će biti radna. Tradicionalno će obići vatrogasce, policiju, Hitnu pomoć, beskućnike, umirovljenike i rodilište. Kratko će se zadržati i na Trgu bana Jelačića gdje će Zagrepčane uz vatromet uvesti u Novu godinu zajedno s Hladnim pivom.

"Hladno pivo je dovoljan magnet na Jelačić placu. Kažu da će padati kiša, ali ja bih volio da padne malo snijega, a ne kiše"."Bez obzira na vremenske uvjete, ništa nas neće iznenaditi", poručuje prvi čovjek grada koji poziva sve na glavni zagrebački trg gdje očekuje oko 30 tisuća ljudi.

Za sve one koji će Novu godinu dočekati na otvorenom, gradonačelnik Bandić ima jedan apel.

"Pozivam sugrađane da što manje koriste osobna vozila, da se koristi javni prijevoz, taksi, koji je povoljan i da dok piju, ne voze", istaknuo je gradonačelnik Zagreba.