verbalni rat

Ahmetović odgovorila HDZ-u: 'Trbuhozborce potražite u svojim redovima, izjave Velikog vođe ponavljate kao papige ne bi li opravdali status poltrona'

31.03.2021 u 10:48

Bionic
Reading

SDP-ova politička tajnica Mirela Ahmetović oglasila se na Facebooku i odgovorila na 'prozivku' HDZ-a o političkom rejtingu stranke

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović odgovorila je HDZ-u koji ju je putem Facebooka u utorak uvečer nazvao 'trbuhozborcem' zajedno s Peđom Grbinom koji, kako su napisali 'na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo'.

Objavu Mirele Ahmetović prenosimo u cjelosti:

'Gospodo iz HDZ-a,

vidim da se stalno referirate na rejting SDP-a. Dok se vi zabavljate tuđim rejtinzima, rejting Hrvatske nezaustavljivo pada, vašim kriminalnim radnjama zakucali ste nas na dno Europe. Hrvatska pada i po percepciji korupcije, sad smo u rangu s Kubom, ispred nas su neke afričke zemlje. Krasno postignuće!

Nadalje, besramni ste u laganju hrvatskim građanima. Hodate okolo po Hrvatskoj pred izbore i nemate srama iznositi neistine kako je Vlada "dala" novac. Nije. Novac "daju" hrvatski porezni obveznici, zapravo ostatak novca koji niste uspjeli zamračiti po uzoru na podružnicu vaše stranke u Požegi. Kad smo već kod Požege, što mislite koliki je rejting na moralnoj ljestvici vaše stranke kada bivšeg gradonačelnika, USKOK-ovog osumnjičenika smjestite na radno mjesto u bolnici, pri tom izazivajući prekid radnog odnosa jedne žene s pokvarenim pojašnjenjem - "mora čovjek negdje raditi, nema prihod". Za prihod otpuštene žene ne marite, bitno da su "vaši" osigurani.

Gospodo iz HDZ-a, vidim da se stalno referirate na rejting SDP-a. Dok se vi zabavljate tuđim rejtinzima, rejting...

Objavljuje Mirela Ahmetović SDPUtorak, 30. ožujka 2021.

Pričate o divljaštvu? Bravo! Kako zovete činjenicu da članovi vaše dva puta nepravomoćno za korupciju presuđene interesne sljedbe po vrtićima u šibenskom zaleđu dijele pogače s HDZ-ovim logom? Zar i nevinu djecu morate od malih nogu učiti korupciji i klijentelizmu?

I malo o diktatorskim sklonostima. Takve sklonosti ima onaj koji:

- upire prstom u novinare i govori im kako trebaju izvještavati

- "društvenim talogom" etiketira sve one koji ne misle kao on

- štiti i čuva kleptomanske državne dužnosnike koji sisaju javni novac

- na obustavu lijekova bolnicama odmahuje rukom

- kao "veliki državnik kojemu frenetično kliču i slave ga svi narodi Europske unije" nije u stanju vlastitoj zemlji osigurati cjepivo nego mu se građani odlaze cijepiti u susjedne zemlje

- koristi priču o manjinama kao smokvin list kako bi prikrio sustavno razgranatu korupciju u pravosuđu

Trbuhozborce potražite u svojim redovima, izjave Velikog vođe ponavljate kao papige ne bi li opravdali status poltrona. Nemojmo se zavaravati, procese u HDZ-u vuče čovjek iz sjene koji je za ručicu doveo sadašnjeg, a dovest će i budućeg predsjednika vaše interesne organizacije. Toliko, pak, o daljinskom upravljaču.

Tamo gdje počinje HDZ, razum i poštenje prestaju.', napisala je Ahmetović.