Objava na facebooku

HDZ oštro: Grbin i Ahmetović su trbuhozborci koji na daljinski ponavljaju Milanovićeve uvrede i divljaštvo

30.03.2021 u 22:15

Bionic
Reading

Nakon današnje nove epizode verbalnog rata na liniji Zoran Milanović - Andrej Plenković, u pozadini su se oglasili i SDP-ovci Mirela Ahmetović i Peđa Grbin, a u večernjim satima na Facebook profilu oglasio se i HDZ.

'Novi čelnik SDP-a Peđa Grbin, očito duboko frustriran činjenicom da ni pola godine poslije preuzimanja odgovornosti ne može pomaknuti rejting svoje stranke s 16 posto - nastavlja s dodvoravanjem divljaštvu Zorana Milanovića - bez čije potpore očito ne može sam politički djelovati', pišu HDZ-ovci i nabrajaju:

'Tako se Grbin udostojio optužiti Vladu za nesposobnost, ponovno kopirajući FB statuse Milanovića. Istu Vladu koja se bori s pandemijom COVID-19, radi na obnovi potresom stradalih područja te rješava nagomilane probleme koje je ostavila nesposobna SDP-ova Vlada pod vodstvom Zorana Milanovića. Primjerice - novih 70 milijardi kuna zaduženja, rekordni deficit, kaos u brodogradilištima, visoku nezaposlenost i nikakvu apsorpciju EU fondova'.

'Nakon što je iskompleksirani Milanović već izgubio od Plenkovića sa 7 razlike 2016., a Bernardić sa 25 razlike 2020. - Grbinov SDP ne uspijeva pomaknuti rejting sa 16-ak posto, kažu u HDZ-u.

Što se Ahmetović tiče njoj poručuju da je diktator je netko tko se hvali da zna za tajne izvide u kaznenom postupku, da je diktator je netko tko krši Ustav RH i zakone, da je diktator je netko tko nakon pravnog i političkog poraza na Ustavnom sudu i u Hrvatskom saboru, provodi političko divljaštvo vrijeđajući sve koji misle drugačije i da je diktator je netko crta mete na čelima manjinskih političara i drugih javnih osoba

'Grbin i Ahmetović besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo. Na svaki iskaz mržnje, verbalnog nasilja i laži koje šire dobit će oštar i adekvatan odgovor', zaključuju u vladajućoj stranci.