malo i ovisno o signalu

Afera mailovi razotkrila je i ministre Butkovića i Kuščevića

10.05.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Afera mailovi, osim što je otkrila da su oni koji su pro bono radili na lex Agrokoru kasnije to izdašno naplatili, razotkrila je posljedično još dvije stvari vezane uz ministre koji nisu bili u njoj

Prva je ta da Oleg Butković, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, malo koristi mailove, a druga da Lovro Kuščević, ministar uprave, 'malo koristi privatni mail, malo službeni, ovisno o tome kakav signal ima'.

Izjavili su to uči sjednice Vlade kada ih se pitalo da komentiraju to da je ministrica Martina Dalić koristila privatnu mail-adresu kako bi dogovarala pisanje lex Agrokora.

Malo ili ovisno o signalu, ipak je to napredak u odnosu na, sjetit ćete se, bivšeg gradonačelnika Omiša Ivana Škaričića (HDZ), koji je računalo imao, ali ga nije koristio.

  • +7
Oleg Butković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Naime, otkrio je to svojedobno njegov nasljednik u fotelji omiškog poteštata Ivan Kovačić (Most). Kovačić je prije nekoliko godina za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako je kad je preuzeo dužnost u uredu gradonačelnika zatekao računalo staro dvije godine, bez operativnog sustava i sa zapakiranim kablovima.