ima pomoći

Živciraju vas pristigle poruke u Gmailu? Sakrijte ih do boljeg trenutka

09.05.2021 u 17:20

Bionic
Reading

Gmail nudi mogućnost skrivanja zaprimljenih poruka i to ostvaruje pomoću vrlo jednostavnog izbornika

Otklanjanje e-maila pomoću komande 'snooze', odnosno odgode e-poruke služi da ih maknete iz pristigle pošte (Inboxa) sve dok vam ne zatrebaju. Vaša e-poruka će se vratiti na sam vrh pristigle pošte u trenu kad vi želite, bilo to drugi dan, drugi tjedan ili kad stignete kući. Sve odgođene poruke možete pronaći u sekciji Odgođeno.

Kako odgoditi poruku na računalu?

Uđite u Gmail na računalu i na desnoj strani poruke birajte Odgodi. Računalo će vas nakon toga pitati za kasniji datum i vrijeme primanja poruke, birajte onu koja vam najviše odgovara i to je to. Ako želite istovremeno odgoditi više poruka, odaberite ih i pri vrhu kliknite na Odgodi.

Kako odgoditi poruku na Androidu i iPhoneu?

Otvorite aplikaciju Gmail na Androidu ili iPhoneu, otvorite poruku i u gornjem desnom kutu dodirnite tri točke i birajte Odgodi. Za izabiranje više poruka odaberite poruke, pritisnite tri točke i birajte Odgodi. Komandu možete uključiti prelaskom prsta ulijevo ili udesno po porukama na popisu poruka.

Kako tražiti odgođenu poruku?

Sve se poruke nalaze pod oznakom Odgođeno ili snoozed smještenoj u listi kaslića na lijevoj strani ekrana. Ako želite potražiti određenu poruku, to možete napraviti pomoću trake za pretragu gdje možete upisati naslov poruke ili vršiti pretragu pomoću oznake in:snoozed.