NOVI PROGRAM

ZIP startupovima nudi do 15 tisuća eura

30.04.2014 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon dvije godine rada ZIP-ov Startup program završilo je tridesetak timova u četiri generacije. ZIP sad svoju djelatnost proširuje predakceleracijskim programom, prvi u Hrvatskoj, koji nudi seed investicije do 15 tisuća eura (oko 114 tisuća kuna)

Cilj predakceleracijskog programa, čije će pojedinosti Zagrebački inkubator poduzetništva objaviti naknadno, poticanje je bržeg i uspješnijeg izlaska na tržište. Zasad se zna tek kako će biti financiran crowdinvesting kampanjom na platformi online Seedrs


Seed investicije su ulaganja u vrlo ranoj fazi razvoja, čija je svrha pomoći tvrtci u preživljavanju dok ne počne sama generirati prihode ili do iduće runde financiranja.

U predakceleratorski program se mogu prijaviti timovi koji su završili ZIP-ov inkubatorski program. Prijave za petu generaciju ZIP inkubatorskog programa traju do 18. svibnja u 23:59. Program počinje krajem svibnja 2014. godine.

Kako biste dobili informacije iz prve ruke, upoznali dosadašnje sudionike programa i neke od uspješnih startup foundera poput Matije Kopića iz Farmerona, svratite u ZIP 6. svibnja u 18 sati, na njihov Dan otvorenih vrata.