DOPISIVANJE SA STILOM

Zgodan trik: Izradite vlastite naljepnice za WhatsApp

14.11.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Zanimljiva aplikacija za Android omogućava korisniku da izabere bilo koju fotografiju, izreže željeno područje i pretvori je u naljepnicu za WhatsApp

WhatsApp je prošlog mjeseca službeno počeo uvoditi naljepnice koje su do nedavno bile ekskluzivne za Facebook Messenger. Ako ste vlasnik Androida, od sad možete raditi vlastite naljepnice zahvaljujući aplikaciji Sticker Studio.

Sticker Studio korisniku omogućava snimanje fotografija ili uvođenje slika iz albuma te stvaranje naljepnica pomoću jednostavnog 'izrezivanja' prstom.

Postoje ograničenja

Prije nego što se bacite na stvaranje šaljivih sličica, valja naglasiti da aplikacija dolazi s nekoliko ograničenja. Za početak, trebat će vam minimalno tri naljepnice prije nego što ih uvalite u WhatsApp, a ograničeni ste na deset paketa naljepnica od kojih ih svaki može sadržati trideset.

DIGITALNO ČAVRLJANJE

Trikovi za WhatsApp koje morate isprobati

Pogledaj galeriju

Aplikacija također ne nudi dodatne efekate, što izrezivanje i proizvodnju naljepnica čini malo dosadnijima. Svejedno, ako imate fotografije živopisnih prijatelja, uz Sticker Studio biste se mogli prilično zabaviti. Sticker studio je besplatan, a možete ga skinuti ovdje.