TEHNO SAVJETI

Želite znati tko vas je blokirao na Twitteru? Evo kako ćete to otkriti

03.08.2019 u 18:24

Bionic
Reading

Trebat ćete istražiti određene korisničke račune za koje sumnjate kako bi vas mogli blokirati. Doznajte kako ćete to učiniti

Na Twitteru možete pronaći više raznovrsnih alata za upravljanje. Jedan od njih možete upotrijebiti kako bi blokirali druge korisnike s kojima ne želite imati posla.

Ali, što kad vas netko drugi blokira? Pa, o tome nećete dobiti obavijest, niti igdje postoji puni popis korisničkih računa koji su, eto, blokirali baš vas.

Ipak, postoji način kako možete otkriti jeste li blokirani na Twitteru i tko je to učinio. Evo uputa, korak po korak.

Prva pomoć

Kako prestati pratiti druge na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a da oni ne znaju za to?

Pogledaj galeriju

Kako otkriti tko vas je blokirao na Twitteru

  • Otvorite Twitter u vašem web pregledniku na računalu ili aplikaciju na smartfonu.
  • Pomoću tražilice pronađite korisnički račun osobe za koju sumnjate kako vas je blokirala.
  • Ako ste blokirani nećete moći vidjeti taj korisnički račun. Umjesto toga će vas dočekati poruka: 'You're blocked. You can't see or follow [korisničko ime] Tweets.'

Što znači kad ste blokirani na Twitteru?

Kad ste blokirani na Twitteru nalazite se, na neki način u kazni. Twitter vam onemogućuje pregled sadržaja kojeg objavljuje osoba koja vas je blokirala, kao i komunikaciju s njom putem vašeg korisničkog računa.

Ne možete pratiti tu osobu i čitati njene tvitove, niti će se oni pojavljivati u vašim rezultatima pretrage, a nećete moći ni označavati ju na fotografijama, razmjenjivati s njome izravne poruke ili pregledavati Moments koje je napravila.