ETO PRILIKE

Želite pokrenuti startup? Javite se na SSA Kickoff

29.10.2014 u 06:40

Bionic
Reading

Želite li razvijati softver i projekte, Software Startup Academy nudi mentore, stručna predavanja i radionice, kao i predstavljanje tijekom konferencije Windays

Uvodno predavanje bit će održano u četvrtak, 6. studenog u 15 sati u velikoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice Sveučilišta u Splitu (Ruđera Boškovića 31).

Priliku za sudjelovanje imaju svi studenti, a edukacijska predavanja će biti održana i na FESB-u. Tehnički dio edukacije će se baviti vrstama aplikacija, izradom klijentskog i serverskog dijela aplikacije, bazama podataka i na koncu smještajem aplikacije.


Pet najboljih timova će biti pozvano na Microsoftovu konferenciju Windays, gdje će svoje projekte predstaviti pred žirijem i boriti se osvajanju vrijedne novčane nagrade. Glavna nagrada iznosi 40 tisuća kuna za pokretanje vlastitog startup projekta.

Prošle je godine pripala timu Guest Request, Tajane i Ivana Milanovića, mladom bračnom paru iz Osijeka. Pogledajte kako je izgledalo finale:

Finale Software StartUp Academy - Guest Request tim pobjednik

Stručnjaci će pomagati individualno svakom timu, kako bi vas svojim znanjem, iskustvom i poslovnim savjetima usmjerili na put uspjeha.

Prijave su otvorene do 9. studenog u 23:59 h. Prijavite se ovdje