na mjeseca dana

Zbog problema sa zaslonom Samsung odgađa prodaju svog savitljivog smartfona

23.04.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Galaxy Fold mogao bi biti pušten u prodaju barem mjesec dana kasnije od prvotno planiranog datuma prije no što u južnokorejskoj korporaciji uspiju riješiti brojne probleme sa zaslonom

Iz Samsunga je stigla potvrda kako će odgoditi puštanje u prodaju savitljivog pametnog telefona Galaxy Fold. Zasad nije poznato do kad bi odgoda mogla trajati, ali američki mediji pišu kako bi se moglo raditi o barem mjesec dana prije no što u južnokorejskoj korporaciji uspiju riješiti brojne probleme sa zaslonom koje su tehnološki novinari primijetili tijekom recenziranja.

TEHNO PROGNOZE

Što možemo očekivati od smartfona tijekom 2019. godine?

Pogledaj galeriju

Savitljivi smartfon Galaxy Fold - prvi Samsungov uređaj te vrste i jedan od prvih na svijetu - u prodaju je trebao krenuti u petak, 26. travnja. Iako se činilo kako će do puštanja u prodaju doći problemima sa zaslonom unatoč, u Samsungu su tijekom proteklog vikenda najprije odgodili najavljena događanja u Kini, da bi potom to proširili i na ostatak svijeta.

Odgoda je vjerojatno manje bolno rješenje nego povlačenje s tržišta smartfona koji košta 1.980 američkih dolara, piše Verge.