BEZ DATUMA

Zatrpan vam je Google kalendar? Evo kako ga raskrčiti

03.05.2019 u 13:23

Bionic
Reading

Ako želite počistiti Google kalendar, morat ćete ih izbrisati, sakriti ili jednostavno odjaviti pretplatu. Evo kako to možete napraviti

Nitko ne voli suvišne dokumente i podsjetnike. Ako imate Google kalendar, vjerojatno imate hrpu starih podsjetnika i datuma kojih se želite riješiti. Evo kako ih možete dovesti u red (čitaj: izbrisati).

Google kalendare možete brisati ako ste vlasnik, a ako niste, morat ćete se od njih odjaviti. Ne brinite - proces je vrlo jednostavan u oba sučaja.

Za brisanje Google kalendara, odite na calendar.google.com i na lijevoj strani vaše Google kalendar stranice spustite se do stavke Moji kalendari. Tamo kliknite na tri uspravne točke pored kalendara kojeg želite izbrisati i nakon toga birajte Postavke i djeljenje. Skrolajte skroz do dna stranice i tamo pod 'Uklanjanje kalendara' birajte stavku 'Izbriši'. Google će vas nakon toga pitati jeste li sigurni da želite izbrisati unos, na što vi odgovorite Trajnim brisanjem.

NOVITETI

Facebookov Messenger se mijenja, pogledajte što je sve novo

Pogledaj galeriju

Kako otkazati pretplatu na kalendar?

Prvo odite na calendar.google.com i tamo skrolajte na lijevoj stranici do stavke Ostali kalendari i birajte tri točkice pored unosa od kojeg se želite odjaviti. Kliknite na postavke i skrolajte skroz dolje sve dok ne nađete opciju 'otkaži pretplatu'. Kliknite na nju i vaši problemi će biti riješeni.