FAIL OD 80 TISUĆA DOLARA

Zaprosio djevojku sa 99 iPhonea i osramotio se

14.11.2014 u 06:55

Bionic
Reading

Ako se itko upitao što učiniti s 99 iPhonea 6 i viškom ludosti, onda je jedna od stvari svakako prosidba. Barem toga se prisjetio stanovnik kineskog grada Guangzhou, složivši spomenute iUređaje u oblik srca kako bi (trajno) osvojio srce djevojke. Ekstravagancija ove vrste rijetko kad upali...

Tako nije upalila ni za ponosnog vlasnika 99 iPhonea 6. Prema prijevodima koje su prenijeli neki online mediji, čini se kako djevojka nije izrekla 'sudbonosno da' na kineski 'Dan samaca'. To je dan kada u ovoj zemlji nije slavlje onih koji su 'solo', već dan kada svi kreću u akcije kako bi okončali samački život pa ovakvi potezi i ne čude pretjerano. Istovremeno se na taj dan zadovoljno trljaju ruke u brojnim trgovačkim centrima, jer ljudi u potpuno otkačenom stanju kupuju sve i svašta ne bi li zadovoljili ljude u koje su zaljubljeni.

Vrijedi napomenuti kako je nekoliko medija izvuklo i zaključak kako je ovaj potez toliko sulud da bi zapravo mogao biti brižljivo planirana viralna kampanja, a u najgorem slučaju, ovom momku vjerojatno neće biti problem (pre)prodati svih 99 jedinica iPhonea 6 na tržištu Kine zbog velike potražnje.