MOJPOSAO

Zapošljavaju: Hrvatski Telekom, Ecx.io, Altus, Manor Software, comprigo GmbH

27.11.2017 u 12:59

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu MojPosao čekaju vas brojne radne pozicije na koje se možete prijaviti već danas

Hrvatski Telekom zapošljava Stručnjaka za nabavu korisničkih ICT rješenja te Stručnjaka za Data Warehousing. Za prvu poziciju očekuje se poznavanje ICT industrije i rada u multikulturnom okruženju, dobro poznavanje engleskog jezika, a za Dana Warehousing potrebno je iskustvo u korištenju Oracle baza podataka te Linux operativnih sustava. Ukoliko spremno usvajate nove tehnologije i želite se razvijati, oglasi su za vas!

Ecx.io kao dio IBM Ix obitelji trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija developerskih i inženjerskih pozicija. Ističu se s beneficijama kao što su: učenje stranih jezika, fleksibilno radno vrijeme, razvijen sustav mentorstva, trening i coaching za zaposlenike. Oglasi su aktivni do 1. prosinca a prijaviti se možete putem MojPosao.

Manor i Altus

Manor Software zbog rada na projektu uvođenja novog ERP-a, zapošljavaju više studenata/ studentica sa znanjem objektnog programiranja u Visual C# programskom jeziku. Projekt će trajati  mjeseci, a razmatrat će se kandidati završnih godina koji mogu raditi barem 30ak radnih sati tjedno. Svi detalji su na MojPosao

Altus Informacijske Tehnologije upravljaju vodećim data centrom u Hrvatskoj, trenutno raspolažu s tri sistemske dvorane, a pored tradicionalnih usluga razvijaju usluge bazirane na Cloud tehnologijama. Trenutno zapošljavaju Junior/ Senior System administratora. Radit ćete u mladom timu visoko obrazovanih stručnjaka na inovativnim projektima. Uvjerite se sami i prijavite na oglas do 5. prosinca.

Za kraj...

Tvrtka comprigo GmbH, osnovana je 2009.godine, uspješna je kompanija s uredima u Njemačkoj i Hrvatskoj. Dio je Bauer Media grupe, jedne od najuspješnije svjetske medijske kompanije. Za ured u Zagrebu trenutno zapošljavaju iskusnog Linux System administratora/ DevOps inženjera. Prijavite se na oglas do 21. prosinca.