SVIDJET ĆE VAM SE

WhatsApp uvodi novu značajku za istaknute poruke

22.03.2024 u 12:01

Bionic
Reading

Aplikacija korisnicima od sad dozvoljava prikvačiti tri poruke na vrh razgovora s kontaktom ili grupom

WhatsApp je u četvrtak objavio da korisnici odsad mogu prikvačiti do tri poruke u chatu kako bi im lakše pristupili. Do sada su korisnici mogli prikvačiti samo jednu poruku na vrhu razgovora.

Izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg i voditelj WhatsAppa Will Cathcart najavili su ovu značajku na svojim WhatsApp kanalima. Aplikacija za chat prvi put je u prosincu prošle godine uvela mogućnost prikvačivanja poruke u razgovorima s pojedincima, kao i unutar grupa.

Korisnici mogu prikvačiti sve vrste poruka, uključujući tekst, slike i ankete. Prikvačene poruke mogle bi biti jako korisne za brzo dobivanje informacija kao što je adresa prijatelja ili mjesto izleta koji ste planirali sa svojom grupom.

Da biste prikvačili poruku, morate je dugo pritisnuti i odabrati 'Prikvači' (Pin). Također možete odabrati koliko će dugo poruka ostati prikvačena - 24 sata, 7 dana (zadani izbor) i 30 dana, piše TechCrunch.

Međutim, ne postoji mogućnost da zauvijek prikvačenu poruku zadržite zauvijek. Jedina alternativa je označiti poruku zvjezdicom i pristupiti joj putem izbornika s podacima o kontaktu.