TEHNO KONFERENCIJE

Virtualna konferencija WinDays bit će besplatno dostupna svima

10.04.2020 u 10:46

Bionic
Reading

Najveća domaća poslovno-tehnološka konferencija za 22. travnja priprema posebno virtualno izdanje koje će biti besplatno dostupno svima zainteresiranima

Zbog pandemije koronavirusa dvadeseto izdanje tradicionalne godišnje konferencije WinDays odgođeno je za jesen.

Ipak, dio ovog okupljanja predstavnika poslovne i tehnološke zajednice bit će održano u travnju, u terminu prvotno predviđenom za konferenciju WinDays20 powered by Microsoft.

U srijedu, 22. travnja, bit će održan WinDays Virtual, programski dan koji će se odvijati online. Uz registrirane sudionike, poslovna i tehnološka predavanja WinDays Virtuala moći će pogledati i poslušati svi zainteresirani.

  • +25
WinDays19 u slikama Izvor: Microsoft Hrvatska / Autor: Microsoft Hrvatska

Događanje koje će biti održano putem Microsoft Teams Live Eventa vodit će Tomislav Tipurić i Igor Pavleković. Raspored predavanja bit će objavljen na web stranici WinDays.hr.

Između ostalog, možete očekivati izlaganja domaćih i inozemnih predavača o tome kako organizirati rad na daljinu i jesmo li sigurni dok radimo virtualno.

Među potvrđenim govornicima je i Steven Van Belleghem, koji će tijekom svog predavanja Customers the Day after Tomorrow govoriti o tome kako uz pomoć novih tehnologija što bolje pročitati želje korisnika, dok će za jesen pripremiti novu temu koju će sudionice i sudionici WinDaysa moći čuti uživo.

Predavanja će održati i Damir Dobrić, Marin Franković, Adis Jugo i Alen Delić. U zabavnom dijelu programa predviđen je razgovor s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, koji će predstaviti novi singl Sva naša ljeta i održati nastup.

Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi jesenski termin konferencije koja će se biti održana u hotelima Maistra u Rovinju.

Više: Windays.hr