IGRA GODINE 2020.

[VIDEO] Popularni akcijski RPG Hades ovog ljeta dolazi na PlayStation i Xbox

16.06.2021 u 07:52

Bionic
Reading

Supergiant Gamesov iznimno popularni Hades ove će godine dobiti fizičku verziju, a priprema se za pohod na Sonyjeve i Microsoftove igraće konzole

Supergiant Gamesov izvrsni roguelite naslov Hades, jedana od najboljih ako ne i najbolja igra 2020. uskoro stiže na konzole Xbox i PlayStation. Naslov će biti dostupan od 13. kolovoza i to na Xboxu One, Xboxu Series X, Xboxu Series S, PlayStationu 4 i PlayStationu 5. Ako ste pretplatnik Xbox Game Passa, igra će biti dostupna unutar vaše kolekcije, objašnjava Verge.

Supergiant također uskoro nudi fizičke kopije igre: Xbox One i Xbox Series X dobit će univerzalnu verziju, dok će igru za PlayStation 4 korisnici moći besplatno nadograditi u verziju za PS5.

Verzija za PS5 će podržati neke značajke novog DualSense kontrolera poput haptike i adaptivnih okidača, Xbox One i PS4 će igru pokretati u 60 FPS-a na 1080p, dok će PlayStation 5 i Xbox Series X naslov moći reproducirati u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Hades za Microsoftove i Sonyjeve konzole neće biti kompatibilan sa sačuvanim pozicijama na PC-ju.