KONFERENCIJA

Upoznajte Windows 10 izbliza

06.11.2014 u 15:07

Bionic
Reading

Zvijezde konferencije Advanced Technology Days 10, koja će biti održana 12. i 13. studenog u Zagrebu, bit će Windows 10 Technical Preview te novosti u Microsoft Azureu i Officeu 365

Dvodnevnu konferenciju, koja će biti održana u kinu Cinestar u zagrebačkom Arena Centru, organizira Microsoft Hrvatska. Bavit će se sadržajem vezanim uz strategiju mobile-first, cloud-first, što znači da će predavanja biti usmjerena na inovacije iz područja računalstva u oblaku, razvoja mobilnih rješenja, modernih baza podataka i napredne analitike.

Glavna zvijezda konferencije bit će nova edicija Microsoftovog operativnog sustava – Windows 10 Techical Preview. Jedan od 36 predavača bit će i Shawn Wildermuth, dobitnik trinaest titula Microsoft MVP i autor osam knjiga te brojnih članaka o razvoju softvera.


Uz Windowse, konferencija će se baviti i novostima vezanim uz platformu Azure, Office 365, razvoj aplikacija za Office proizvode, Windows Server, System Center, SQL Server, Visual Studio, Microsoftovu web platformu...

Bit će i tema vezanih uz otvoreni kod, povezivanje s drugim platformama te iskorištavanje resursa platforme Microsoft cloud korištenjem tehnologija i proizvoda drugih kompanija, kao što su Oracleova baza podataka, SAP, Linux te programske platforme i jezici Python, Ruby, Node.js i drugi.

Prijave za konferenciju otvorene su do 11. studenog do 11:11 sati, na adresi prijave@mpg.hr