Nova era pametnih telefona

Upoznajte telefon koji mijenja fotografiju

20.02.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Svakodnevno objavimo više od 100 milijuna fotografija na Instagramu. Prema istraživanjima stručnjaka, u 2022. godini bit će snimljeno četiri puta više videozapisa nego u 2018. Uzevši u obzir navedeno, nije iznenađujuće da, pri izboru pametnog telefona, ključan faktor postaje kamera, odnosno njezine mogućnosti

Moderni korisnici skloni su tražiti gotovo nemoguće i uvijek teže boljem i jedinstvenom kako bi svoje omiljene trenutke zabilježili “točno onako kako ga vide“, jasno, u visokoj rezoluciji i neovisno o vremenu. Upravo u želji da zadovolji ove potrebe korisnika Samsung je kreirao Galaxy S20 – prvu cjelovitu 5G seriju uređaja.

Nova era pametnih telefona

Kameru Galaxyja S20 pokreće sustav umjetne inteligencije koji s lakoćom spaja inovativni softver i visokokvalitetni hardver, kako nikad ne biste trebali pristajati na kompromise, radilo se o kvaliteti ili jednostavnosti korištenja. Ova vrhunska kamera omogućuje vam jednostavnije i naprednije iskustvo svakodnevnog korištenja pametnih telefona – od personaliziranog odabira glazbe, optimizacije reprodukcije videozapisa te igranja videoigara. Također, uz pomoć jedinstvene kamere, možete uređivati slike i kreirati 8K videozapise u stvarnom vremenu, koristeći naprednu tehnologiju umjetne inteligencije koja će vam dati prijedloge za savršenu fotografiju.

Još neviđeno zumiranje

Uz pomoć napredne Space Zoom tehnologije, fotografije fotografirane izdaleka mogu izgledati kao da su fotografirane izbliza, približavajući vas svakom trenutku koji želite zabilježiti. Zahvaljujući revolucionarnom hybrid optic zoom-u koji spaja moćnu umjetnu inteligenciju i napredne senzore i leće, možete opušteno sjediti u zadnjem redu na utakmici i fotografirati sve što se događa na terenu. Fotografirajte kristalno jasne fotografije noću i danju, neovisno o tome trčite li ili sjedite, uz novi Super Steady i potpuno novi Night Mode.

Vrhunski doživljaj zvuka – Galaxy Buds+

Osim vrhunske kamere, Samsung je vodio računa o mnogobrojnim mogućnostima koje čine razliku. Slušanje glazbe u pozadini tijekom dana postala je navika većine ljudi, a uz nove Galaxy Buds+ bežične slušalice s oduševljenjem ćete uroniti u omiljenu glazbu i podcaste. Iskoristite jedinstvenu priliku jer tijekom prednarudžbe novog Galaxy S20+ ili S20 Ultra uređaja Samsung daruje upravo ove vrhunske Galaxy Buds+ bežične slušalice.

Jedinstveno gaming iskustvo

Danas ljudi igraju igrice na pametnim telefonima više nego ikad prije, stoga je Galaxy S20 stvoren kako bi unaprijedio gejming iskustvo, čineći ga bržim i boljim, s manje zaostajanja na 120Hz zaslonu. Galaxy S20 u 5G varijanti korisnicima nudi jedinstveno gejming iskustvo te poboljšani doživljaj video chata. Jedinstvenom iskustvu doprinosi i novi, inteligentni sustav baterije, koji omogućuje dugotrajnost, dok standardna memorija pohrane od 128 GB može pohraniti tisuće fotografija i videa u pokretu.

Omiljeni sadržaj uz ekskluzivni streaming

Budući da provodimo sve više vremena gledajući videozapise u pokretu, Netflix i Samsung udružili su snage te Galaxy S20 dali u ruke poznatih redatelja, kako bi snimili ekskluzivan sadržaj. Sada jednostavno možete pretraživati i reproducirati Netflix filmove i serije uz pomoć aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder.

S 5G mrežom započinje novo desetljeće mobilne inovacije, a njezinim je širenjem diljem svijeta omogućeno brže i jednostavnije povezivanje sa svijetom koji vas okružuje. Galaxy S20 serija opremljena je naprednom 5G tehnologijom, a bez obzira na to na koji se uređaj odlučite, jedno je sigurno – svaki od uređaja iz ove serije pružit će mobilno iskustvo koje mijenja način na koji doživljavate svijet i bilježite najljepše trenutke svog života.