VIKEND RASPRODAJA

Ugrabite sve nastavke Assassin's Creeda po smiješno niskim cijenama

30.09.2017 u 07:39

Bionic
Reading

Svaki nastavak moguće je kupiti zasebno ili u sklopu velike kolekcije. Rasprodaja traje kratko, što znači da se morate požuriti

Ubisoft je odriješio kesu. Kako bi hrpe gejmera zagrijao za nadolazeći egipatski Assassin's Creed: Origins, francuski izdavač odlučio je sve dosadašnje nastavke ponuditi po akcijskim cijenama. Rasprodaja na Steamu tako nudi sve do danas izdane nastavke Assassin's Creeda te pripadajuće im DLC-e snižene od pedeset pa sve do sedamdeset posto.

Ovo je dosta zgodna prilika za upotpunjavanje kolekcije (ili njezino započinjanje), pogotovo uzmemo li u obzir da u inače osrednjem serijalu ima nekoliko jako dobrih nastavaka (Black Flag i originalni Assassin's Creed spadaju među naše favorite).

Do kad traje promocija?

Nažalost, nigdje nije istaknuto koliko će dugo sami popusti trajati, što znači da je najbolje da se požurite i ugrabite svoj omilijeni nastavak prije nego što se cijena vrati na 40 ili više eura.

Najnoviji nastavak Assassin's Creed: Origins Ubisoft je najavio za 27. listopad 2017., s time da ćemo ga moći zaigrati na PlayStationu 4, Xboxu One te naravno - dobrom starom PC-ju.

Veliki foršpan za Assassin's Creed Origins Izvor: Društvene mreže / Autor: Ubisoft