DOVRŠEN REDIZAJN

Na Twitter za računala stižu noviteti koji bi vam se mogli svidjeti

16.07.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Nekoliko zanimljivih značajki, dosad dostupnih samo na smartfonima, uskoro ćete moći koristiti i na stolnim računalima

Redizajnirano izdanje Twitterove aplikacije za stolna računala nudi više mogućnosti prilagodbe popularne aplikacije vašim potrebama i željema, kao i potpuno presloženu navigaciju. Zadnjih nekoliko mjeseci testirali su ga odabrani korisnici, no u idućih nekoliko dana trebalo bi postati dostupno svima.

Za razliku od prethodnih dizajnerskih zahvata, ovo ćete morati prihvatiti kako biste ga mogli koristiti, a nećete se moći vratiti na prethodno izdanje nakon što to učinite.

Prva pomoć

Kako prestati pratiti druge na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a da oni ne znaju za to?

Pogledaj galeriju

Najveća vidljiva promjena je u tome što je navigacijska traka pri vrhu (s bookmarkovima, popisima, vašim profilom i novim tabom za istraživanje ) premještena na lijevu stranu.

Tab za istraživanje dodan je iz mobilnog izdanja kako bi omogućio prikaz više video prijenosa uživo i personaliziranih lokalnih trendova. Iz izdanja za mobilne uređaje također je dodano i dugme Sparkle na početnoj traci, koje omogućava prebacivanje između pregleda najnovijih, kronološki poredanih i Top tvitova.

Izravne poruke od sad bi trebale moći prikazivati razgovore i poslane poruke u istom prozoru, navigacija sa strane olakšati upravljanje s više korisničkih računa odjednom, a aplikacija za desktop računala dobit će i drukčije teme te boje, uključujući i dvije dodatne za noćni način rada, piše Verge.