na proljeće

U pripremi je mega Samsung Galaxy S10, hoće li stići i u Europu?

22.12.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Nagađa se kako u Samsungu pripremaju bar tri, možda i četiri izdanja pametnog telefona Galaxy S10. Jedno bi moglo imati poveći zaslon

Ako je vjerovati tviterašu @Universelce, jedno od izdanja Samsungovog Galaxyja S10 imat će zaslon dijagonale 6,7 inča (17 centimetara), podršku za mreže 5G te senzor koji može procijeniti udaljenost između smartfona i objekta fotografiranja u stražnjoj i prednjoj kameri.

Ranije su se pojavile glasine prema kojima bi Galaxy S10 mogao imati do šest kamera (četiri straga, dvije sprijeda). Dosta je proturječnih vijesti hoće li straga imati tri ili četiri leće. Moguće je kako će veći broj stražnjih kamera biti rezerviran za najskuplji model iz nove serije Samsungovih top smartfona.

  • +6
Samsung Galaxy S9 Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Bilo kako bilo, čini se kako će Galaxy S10 ogromnog zaslona i s podrškom za 5G biti prvo ponuđen na tržištima Južne Koreje i Sjedinjenih Država. Hoće li doći i u Europu, zasad se ne zna.

TEHNO PREGLED

Sedam samuraja među smartfonima koji su obilježili 2018.

Pogledaj galeriju

U pitanju su glasine, pa ih i shvatite kao takve. Koliko su točne moći ćemo provjeriti vjerojatno već početkom iduće godine, tijekom ili netom prije sajma Mobile World Congress u Barceloni, piše Tech Radar.