TESTIRA SE

Twitter uvodi zgodnu značajku za sve koji su zatrpani novostima

14.08.2019 u 13:06

Bionic
Reading

Nakon što nova značajka postane dostupna moći ćete pratiti teme vezane uz sport, poznate i slavne ili televizijske emisije putem odabira tvitova umetnutih među druge tvitove u vašem News Feedu

Twitter će uskoro korisnicima omogućiti praćenje posebnih tema koje ih zanimaju u sklopu vremenskog slijeda (timeline).

Nakon što nova značajka postane dostupna moći ćete pratiti teme vezane uz sport, poznate i slavne ili televizijske emisije putem odabira tvitova umetnutih među druge tvitove u vašem News Feedu.

Teme će uređivati u Twitteru, pri čemu će pojedinačni tvitovi biti odabirani uz pomoć strojnog učenja. Zasad, tijekom testiranja, na raspolaganju su samo sportske teme.

Prva pomoć

Kako prestati pratiti druge na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a da oni ne znaju za to?

Pogledaj galeriju

Ograničenje broja tema postoji, između ostalog, i kako bi se ustanovilo kako će se njihovo povećavanje novom značajkom odraziti na ukupno iskustvo korištenja Twittera, kako bi se izbjeglo ponavljanje loših iskustava s lajkovima i retvitovima. Čini se kako će u Twitteru u određenoj mjeri zadržati ograničenje na broju dostupnih tema koje će biti moguće pratiti.

Bit će moguće i privremeno prekinuti prikazivanje pojedinih tema kako bi, primjerice, mogli izbjeći situaciju u kojoj vam drugi tviteraši otkrivaju što će se dogoditi u epizodi televizijske serije koju još niste vidjeli.

U Twitteru također testiraju značajku koja bi nam mogla omogućiti kreiranje zasebnih lista za praćenje pojedinih tema u aplikaciji, a u pripremi su i pretraživanje izravnih poruka, promjena redoslijeda fotografija u tvitu nakon što ste ih već prikačili za novu objavu i podrška za Apple Live Photos, piše Verge.