tjedni oglasi

Tvrtka iz Čakovca traži developera, a otkrili su i plaću. Pogledajte tko još zapošljava

06.12.2021 u 13:39

Bionic
Reading

U suradni s portalom MojPosao donosimo niz IT oglasa koji će vas inspirirati i možda potaknuti da se na njih javite. Ovog tjedna zapošljavaju Navigatio Europae, Zelene tehnologije, Epty...

Zelene tehnologije, vodeća IT tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju sustava za gospodarenje otpadom na području Republike Hrvatske, zapošljava na poziciji: .NET Web Developer (m/ž). Oni su firma od 15-ak ljudi s uredom u Stupniku, atmosfera je obavezno opuštena, kolege su super i oduvijek vode računa da tempo rada prati opterećenje njihovih programera. Tvoje iskustvo ne mora biti formalno, bitno im je samo da dobro razumiješ tehnologiju u kojoj radiš, posjeduješ određenu dozu odgovornosti i imaš želju za napredovanjem. Javi im se do 14. prosinca.

NAVIGATIO EUROPAE se nalazi u top 20 agencija u svijetu koje posluju u niši digitalnog poslovanja nautičke industrije. Trenutno su u potrazi za Software Developerom (m/ž) koji će postati njihov partner i podići tvrtkino poslovanje na novu, moderniju, public cloud razinu. Ukoliko si vješt/vješta u programirnaju, voliš jedrenje i more, želiš dobiti opcije i potom udio u tvrtki, sudjelovati u podjeli profita i veselih trenutaka na friendship flotillama i regatama – prava si osoba za posao!

EPTI je komercijalno vođena globalna tehnološka tvrtka s bogatim iskustvom u kreiranju velikih transportnih, financijskih, CRM te oglasno-tehnoloških rješenja. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, tvrtka je u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji CSS Developer (m/ž). Nude konkuretnu plaću, dinamično i ugodno radno okruženje, zanimljive i uzbudljive projekte, 'casual fridays' i razne teambuliding aktivnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se do 8. prosinca.

Nybble je mlada tvrtka iz Čakovca koja trenutno zapošljava oko 15-ak developera, a svoj tim žele 'podebljati' na radnom mjestu: Mid/Senior Java developer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem 3 godine radnog iskustva, a novim kolegama nude minimalna primanja od 14.000 kuna bruto za mid poziciju, odnosno 20.000 kuna bruto za senior poziciju, dodatne edukacije, rad s novim tehnologijama te fleksibilne uvjete rada. Oglas ostaje aktivan do 14. prosinca.

Incospro dizajnira moderne i održive organizacijske strukture s digitalnim end-to-end procesima u nabavi. U ovom okruženju jedna su od vodećih konzultantskih tvrtki. U potrazi su za novim kolegom/kolegiom na poziciji: Junior SAP Consultant (m/ž). Njihova ponuda uključuje intenzivnu obuku u SAP-u uz pratnju iskusnog mentora, rad na uzbudljivim te inovativnim projektima, modernu korporativnu kulturu te sjajne kolege. Javi im se do 11. prosinca.