najnoviji samsung uređaj

Trostruka zabava uz novi Galaxy A7

28.11.2018 u 09:30

Bionic
Reading

Nezaboravne zimske trenutke ovogodišnjeg Adventa zabilježite najnovijim Samsung uređajem koji donosi trostruko iskustvo, nevjerojatan svijet boja i kvalitetne fotografije

Najnoviji dodatak A seriji – Galaxy A7 dolazi sa snažnom stražnjom trostrukom kamerom, premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku, kao i glatkim linijama za udobnost korištenja. Također, ovaj pametni uređaj ima vrhunski 6,0-inčni Super AMOLED zaslon koji proizvodi oštriji kontrast i dinamičniju boju za puno veći doživljaj gledanja, a dostupan je u četiri elegantne boje – plavoj, crnoj, zlatnoj i rozoj.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Beskrajni užitak fotografiranja

Ultraširoki objektiv od 8 MP, s kutom od 120 stupnjeva, iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svijet oko nas baš onako kako ga vidimo, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. S 24 MP objektivom i dubinom polja, značajka Live Focus omogućuje vam da sami upravljate dubinom polja podešavanjem efekta zamućenja kako bi stvorili fantastične fotografije. Također, s ovim pametnim uređajem možete snimiti jasne fotografije i u svijetlim i u tamnim uvjetima. Njegov 24 MP objektiv automatski omogućava „upijanje“ više svjetla kombinirajući četiri piksela u jedan, kada su u pitanju uvjeti slabog osvjetljenja. Uz inteligentni Scene Optimizer, kamera na Galaxy A7 automatski prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi optimizirala kvalitetu fotografije.

Uz Galaxy A7 moći ćete uživati u jasnim selfijima u bilo koje doba dana te nikada nećete morati brinuti o idealnoj rasvjeti uz 24 MP prednju kameru i podesivu LED bljeskalicu. Uz efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode možete oponašati profesionalnu studio rasvjetu, a možete i dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i laskave filtere.

Galaxy A7 možete pronaći i isprobati na ovogodišnjem Fuliranju u Samsung kupoli, a više informacija o samom uređaju pronađite ovdje.