MOJPOSAO

Tražite zaokret u IT karijeri? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

03.04.2023 u 12:09

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa za radna mjesta u IT sektoru. Izaberite favorita i javite im se već danas

STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na jednom mjestu. Radi proširenja svog tima u potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu: IT koordinator (m/ž). Kandidati trebaju imati razvijene IT vještine, iskustvo u radu s implementacijom aplikacija i vođenjem projekata te poznavati sistemsko inženjerstvo. Zauzvrat nude raznovrsne mogućnosti usavršavanja, konkurentnu naknadu i brigu o tvom zdravlju. Javi im se do 18. travnja.

Zanima te razvoj inovativnih softverskih rješenja? Odlično! Sektor digitalnog marketinga Valamara, vodeće hrvatske turističke kompanije, traži pojačanje u timu za razvoj novih i održavanje postojećih programskih rješenja fokusiranih na područje prodaje i marketinga. Preciznije, zapošljavaju na poziciji: Mid/Junior developer u IT i e-poslovanju (m/ž). Nude ti mogućnost profesionalnog razvoja te sudjelovanje na edukacijama, mogućnost povremenog rada od kuće te rad u okruženju koje implementira najnovije trendove na tržištu. Prijave primaju najkasnije do 20. travnja.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Trenutno su u potrazi za osobom koja je vješta s operativnim sustavom Linux, a ima želju razvijati se u smjeru DevOps-a. Odnosno, traže Linux inženjera (m/ž). Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, rad na velikim i zanimljivim projektima, atraktivna primanja, pristup različitim edukacijama i minimalno 24 dana godišnjeg odmora predstavljaju samo dio njihove ponude, a ostalo možeš doznati ako im se javiš do 6. travnja.

Tvrtka MEP, zastupnik nekoliko vodećih svjetskih proizvođača elektrotehničke i energetske opreme, zapošljava Voditelja projekta (m/ž) . Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a opis posla uključuje plansku pripremu i vođenje projekata, koordinaciju zaposlenih, upravljanje projektnim resursima te evaluaciju projekta i procjenu rezultata. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 13. travnja.

Eldra, tvrtka koja se bavi tehničkom produkcijom na raznim eventima, konferencijama, koncertima, TV snimanjima i sportskim događanjima, zapošljava Audio - video - rasvjetnog tehničara (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će komunikativne osobe koje vole raditi u timovima, a nude ti rad s najnovijim tehnologijama, mogućnost brzog napredovanja, profesionalni rast i razvoj te primanja koja su znatno iznad prosjeka u branši. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 6. travnja.