UPOZNAJTE DRINK&PICK

Tražite srodnu dušu za veze i izlaske? Ovo je domaća aplikacija koja će vam u tome pomoći

10.12.2018 u 08:37

Bionic
Reading

Razvojni programeri zagrebačke tvrtke Lignum napravili su vlastitu aplikaciju za pronalaženje društva za izlaske, zabavu i, možda, nešto više. Zove se Drink&Pick i evo kako funkcionira

Drink&Pick, nova domaća aplikacija koja omogućuje traženje romantičnih partnera i ekipe s kojom ćete zaružiti za vikend, na raspolaganju ima dva načina rada: Drink i Pick.

Drink služi kako biste našli društvo za izlazak, birajući na interaktivnoj mapi vrstu ugostiteljskog objekta, omiljeno piće i glazbu.

TEHNO SAVJETI

Šest mitova o Instagramu u koje ne trebate vjerovati

Pogledaj galeriju

Aplikacija će ponuditi informacije temeljem vaše trenutne lokacije, kao i mogućnost pregleda drugih događanja u gradu. Možete dodati postojeće ili nove prijatelje s kojima želite na piće, koji mogu vidjeti na kojoj lokaciji se nalazite i putem chata dogovoriti daljnje planove.

Pick, s druge strane, nudi mogućnost pronalaska partnera ili partnerica te dogovora za susret uživo i izlazak. Nakon što se ispunite svoj i profil osobe s kakvom se priželjkujete naći aplikacija će vam ponuditi mogućnost da ih pozovete na piće ukoliko pronađe osobu koja odgovara postavljenim kriterijima.

Voiceover by Tihana na ENG za aplikaciju Drink And Pick Izvor: Društvene mreže / Autor: On Air

No, do spoja neće moći doći sve dok oboje niste ulogirani u neku od lokacija registriranih u sklopu aplikacije. Dogodi li se spoj razmijenit ćete selfije kako bi se izbjeglo podvaljivanje tuđih ili starih fotografija. Potvrdite li vi i vaš partner poslane selfije, moći ćete se putem chata dogovoriti za spoj.

Aplikacija je besplatna za vlasnike uređaja s operativnim sustavima Android i iOS.