MOJPOSAO

Tražite posao u IT-u? Evo tko zapošljava ovoga tjedna

15.01.2018 u 13:30

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor najatraktivnijih IT poslova

Želite se razvijati u agilnom okruženju, na izazovnim projektima? Pridružite se timu tvrtke ReversingLabs i to na poziciji TituaniumCore Junior Reverse Engineer. Osoba bi se priključila timu zaduženom za naprednu cyber sigurnost. Svi detalji su u oglasu, a prijaviti se možete do 24. siječnja.

Servisna tvrtka za jedne od najvećih mrežnih sustava u svijetu, Crossvallia, zapošljava osobu na poziciji Content Delivery Network Administrator. Imate iskustva u Unixu i GNU/Linuxu, profesionalan ali prijateljski izražen stav? Ostale uvjete i opis radnog mjesta pročitajte u oglasu.

Welove IT d.o.o. informatička je tvrtka koja se bavi informatičkim sustavima i ima svoje ogranke u istraživanju i privatnom gospodarstvu. Trenutno zapošljavaju Java programera za programiranje u Javi za njemačkog klijenta. Posao se obavlja 2 tjedna u mjesecu u Njemačkoj, a 2 tjedna od kuće. Poslodavac plaća troškove putovanja i smještaja. Prijavite se!

INA Grupa, srednje je velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina te upravlja dvjema rafinerijama u Rijeci i Sisku te mreži preko 400 beninskih postaja. Trenutno zapošljavaju specijalista za cyber zaštitu. Sve detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Danieli System jedna je od najvećih proizvođača industrijske automatizacije i procesa u Hrvatskoj. Te pruža inženjerska i uslužna rješenja u metalnim industrijama diljem svijeta. Tvrtka ima više od 200 zaposlenika. Trenutno zapošljavaju Software inženjera/ developera. Prijavite se na oglas do 24. siječnja.