TRŽIŠtE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo što se nudi

26.09.2023 u 09:50

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike u IT sektoru

Svijet digitalizacije i digitalnih projekata je tvoj svijet? Analitična si i komunikativna osoba, a radni dan ti je ispunjen koordinacijom različitih profila suradnika i projekata? Voliš i želiš raditi u dinamičnoj industriji? Onda je ovo tvoja prilika! Pridruži se timu Porsche Croatia na poziciji: Specijalist za digitalne projekte (m/ž). Nude ti osigurano stručno uvođenje u posao, sudjelovanje u izazovnim i kompleksnim zadacima te rad s najvećim europskim proizvođačima automobila. Javi im se do 1. listopada.

Institut Ruđer Bošković, najveći hrvatski znanstveno-istraživački centar multidisciplinarnog karaktera, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Voditelj (šef) odsjeka - koordinator za informatičku i korisničku podršku (m/ž) u Odjelu za informatičku potporu, Administrativne, stručne i tehničke službe. Potrebno je posjedovati minimalno dvije godine radnog iskustva, poznavati engleski jezik u govoru i pismu, a rok za prijavu na oglas ističe 9. listopada.

OTP banka d.d. najbrže je rastuća financijska grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi traži novog člana svog tima na poziciji Viši/Specijalist za poslovnu analizu (m/ž). Ako te inspirira suočavanje s novim tehničkim izazovima i želiš biti značajan dio digitalne transformacije OTP banke, javi im se do 1. listopada. Nude ti fleksibilan način rada, mogućnost odlazaka na edukacije i konferencije, ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, prigodne nagrade i bonuse te koješta drugo.

U MIND Solutions-u pružaju tehničku podršku, stručnost i resurse korisnicima svojih usluga. Njihov iz dana u dan sve veći i kvalitetniji tim sada traži pojačanje na poziciji IT Technician - Entry Leverl (m/ž). Novim kolegama nude atraktivnu plaću, opuštenu i zabavnu radnu atmosferu, jasan karijerni put uz mogućnost učenja i razvoja te ugovor na neodređeno. Svoj životopis (pisan na engleskom jeziku!) im pošalji do 1. listopada i postani dijelom MIND Solutions tima!

Belišće, svjetski lider u proizvodnji strojeva i opreme za gumarsku, prehrambenu i farmaceutsku industriju, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Mrežni administrator (m/ž). Neprestano ulažu u razvoj i modernizaciju proizvodnje, ali u glavnom fokusu oduvijek im je briga o zaposlenicima. Jer upravo zaposlenici su temelj njihovog uspjeha. Ako želiš postati dio njihovog tima, javi im se najkasnije do 29. rujna.