ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

31.08.2020 u 14:06

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atratktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Odaberite svojeg favorita i javite im se već danas

U Divertu uvijek traže drugi kut gledanja na informacijsku sigurnost i ne dozvoljavaju da ih pogled iz samo jedne perspektive zavarava. Ako razmišljaš poput njih i želiš biti dio jednog od vodećih društava na području informacijske sigurnosti, do 9.rujna javi se na oglas za radno mjesto: Konzultant za informacijsku sigurnost (m/ž). Uz mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja i vrhunske međunarodne edukacije, nude t rad na izazovnim i poticajnim projektima te napredno i motivirajuće radno okruženje.

Multicom je jedna od vodećih hrvatskih informatičkih tvrtki. Njihovi zaposlenici su visokoobrazovani i vrhunski profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i implementaciji IT sustava u raznim područjima poslovanja, a trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Java projektant / programer aplikativnih rješenja (m/ž). Rad u Multicomu podrazumijeva vrhunske radne uvjete, kreativnu i dinamičnu radnu okolinu i profesionalni razvoj uz mentorsku podršku. Oglas ostaje aktivan do 3. rujna.

INPRO je tvrtka za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traže odgovorne i motivirane osobe za radno mjesto: Specijalist implementacije DMS i BPM sustava (m/ž). Novom kolegi, ili kolegici, nude stalan posao, rad u ugodnoj atmosferi, razvoj stručnih kompetencija i vještina te certificiranje za određena znanja i vještine iz domene rada. Ako su te zaintrigirali, svoj životopis im pošalji do 4. rujna.

Posjeduješ dvije godine radnog iskustva u ulozi testera softvera i osnovno SQL znanje? Timski si igrač sa izvrsnim međuljudskim i komunikacijskim vještinama? Onda bi te oglas za Software testera (m/ž) u tvrtki Cenosco mogao zanimati! Cenosco se bavi tehničkim rješenjima za inženjerske tvrtke, razvijaju alate u području upravljanja rizikom integriteta imovine, zdravlja, sigurnosti, okoliša i kvalitete (HSEQ), geomatskog inženjerstva i statističke analize. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 4. rujna.

Little Code je splitska tvrtka koja se specijalizirala za izradu customweb i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta. Tvrtka zapošljava .NET developera (m/ž) s višegodišnjim radnim iskustvom koji bi se njihovu timu priključio u radu na projektima za klijente iz enterprise sektora. Njihova ponuda uključuje bruto plaću od 15 tisuća kuna naviše, bonuse za učinkovitost, mogućnost rada od kuće i fleksibilno radno vrijeme, team building druženja i koješta drugo! Rok za prijavu na oglas ističe 13. rujna.