ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 30.03.2020 15:55
  • Objavljeno 30.03.2020 u 15:55
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: rawpixel.com

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor poslova u IT sektoru. Izaberite favorita i javite im se već danas

Inovativnim radom i praćenjem svjetskih trendova, tvrtka Rimac Automobili se kroz proteklih desetak godina prometnula u jednu od vodećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka je oduvijek težila tome da njihovi djelatnici na poslu pronalaze smisao i svrhu te da svoje kolege smatraju dijelom obitelji. Svoju familiju sada žele povećati za jednog novog člana i to na poziciji .NET Software engineer (m/ž). Nude ti priliku za profesionalni rast i razvoj u okruženju hrabrih, znatiželjnih i poduzetnih kolega, atraktivna primanja te rad s najnovijom, vrhunskom tehnologijom. Javi im se do 10. travnja.

Privredna banka Zagreb svakodnevno predano radi na ostvarenju svoje vizije - biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskoga poslovanja u Hrvatskoj. Banka prepoznaje talent zaposlenika, pruža vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i poziva na stvaranje novih vrijednosti. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga PBZ grupe, u potrazi su iskusnim osobama zainteresiranim za izazovan korak u karijeri i rad na dinamičnom radnom mjestu: Junior/Senior UX dizajner (m/ž). Prijaviti se možeš do 1. travnja.

Huawei je vodeći globalni dobavljač ICT rješenja, a taj laskavi status potvrđuju impresivne brojke – 400 milijuna klijenata u više od 170 zemalja diljem svijeta! Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim, u potrazi su osobom koja će spremno popuniti upražnjene 'cipele' HMS BD Manager-a (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje razvijanje poslovnih modela, upravljanje novim strateškim partnerstvima, poticanje rasta profita i upravljanje projektima. Rok za prijavu na oglas ističe 10. travnja.

ProTest Solutions i Ključ Savjetovanje su sestrinske tvrtke sa sjedištem u Zagrebu koje pružaju profesionalne usluge testiranja uključujući obuku i sve aktivnosti testiranja kroz cijeli životni ciklus softverskog razvoja. Trenutno zapošljavaju na poziciji Mobile Software Tester (m/ž) koji će sudjelovati u svim aktivnostima testiranja softvera, automatizirati dijelove ručnog testiranja i postati dijelom ProTest Solutions tima. Nude ti prijateljsko i produktivno radno okruženje, mogućnost stručnog usavršavanja i konkurentnu plaću, a oglas ostaje aktivan do 22. travnja.

Addiko Banka je međunarodna financijska skupina sa sjedištem u Beču. Djelujući kroz šest banaka na svojim temeljnim poslovnim tržištima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori učinkovito pruža kvalitetne usluge svojim klijentima. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, u potrazi su za novim kolegom na poziciji: Specijalist za baze podataka (m/ž). Idealan kandidat posjeduje dobre analitičke i organizacijske vještine, ima iskustvo rada na poslovima razvoja baza podataka i sposoban je raditi u timu. Prepoznaješ se u tom opisu? Prijavi se do 10. travnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!