ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Jedna tvrtka nudi i pivo petkom!

26.08.2019 u 12:25

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih oglasa za poslove u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite se na oglas već danas

BILOG d.o.o. je IT tvrtka fokusirana na konzalting i izradu softverskih rješenja za financijsku industriju. Zbog širenja obima poslovanja, traže nove djelatnike koji će se pridružiti timu kroz poziciju: Senior SQL programer. Prijavi se na oglas ukoliko imaš najmanje četiri godine iskustva u razvoju Oracle SQL i PL/SQL rješenja, napredno poznavanje relacijskih baza podataka i PL/SQL jezika, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini te analitičnost, inovativnost i odgovornost u radu. Poželjno je predznanje Oracle APEX tehnologije. Mjesto rada je Zagreb i Rijeka. Prijave se zaprimaju do 2. rujna.

INCLUDE je vodeći svjetski proizvođač solarnih klupa. Njihov tim od 40 izvrsnih stručnjaka radi na razvoju proizvoda koji mijenjaju budućnost javnih prostora. Svoj tim žele obogatiti za člana na poziciji: Front – end developer. Nude ti šansu za razvoj nekih od najnaprednijih 'Smart City' rješenja i tehnologija koje se koriste na 44 globalnih tržišta (i šire), najmanje 10% višu mjesečnu neto plaću od prosječne plaće programera u Hrvatskoj, otvorenu radnu kulturu, motivirane i marljive kolege, naknadu za prijevoz, smještaj i pivo petkom. Sviđaju li ti se uvjeti koje nude, prijavi se za rad u Solinu do 3. rujna.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

INPRO d.o.o. je tvrtka za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja. Poslovni segment kojim se programski sustav bavi je upravljanje dokumentacijom (DMS), upravljanje poslovnim procesima (PM), te Business Intelligence (BI). Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traže odgovorne i motivirane osobe, za radno mjesto C# .NET developer. Tvoji glavni zadaci će biti: rad na projektima razvoja programskih rješenja, izrada aplikacija prema zadanim projektima (front-end / back-end), sudjelovanje u analizi i definiciji korisničkih zahtjeva, usvajanje i primjena novih tehnologija, metoda razvoja, tehnika projektiranja, programiranja i održavanje postojećih programskih rješenja. Rok prijave je 6. rujan, a mjesto rada je Čakovec.

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite - video nadzor, protuprovala, vatrodojava, interfonija, automatika, kontrola prolaza i radnog vremena, integracija itd. Zbog povećanja obima posla i projekata za integraciju sustava tehničke zaštite te razvoj desktop i mobilnih aplikacija, traže Senior .NET developera u Rijeci i Zagrebu, koji će se pridružiti uspješnom R&D timu. Prijavom na natječaj možete postati dio proaktivne kompanije, te možete iskoristiti svoje potencijale na poslovima: razvoj aplikacija integriranih s različitim vanjskim hardverskim jedinicama, razvoj desktop i mobilnih aplikacija i svakodnevni kontakti sa korisnicima softverskih rješenja. Prijave su otvorene do 6. rujna.

Zagrebačka banka d.d. već je godinama vodeća banka u Hrvatskoj; po kvaliteti proizvoda i usluga, tehnološkoj inovativnosti, mreži samouslužnih uređaja te uspješnim poslovnim rezultatima. U Hrvatskoj posluje s više od šezdeset tisuća korporativnih klijenata i više od 1,1 milijuna građana. Imaš li veliki interes prema programiranju i želji razvijati aplikativni sustav u Banci? Imaš iskustva u Java, JavaScript, HTML5 i CSS3 tehnologijama? Prijavi se na natječaj za Specijalist u aplikativnom razvoju. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema računarstva ili drugi srodni tehnički ili prirodoslovni – matematički studij te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Mjesta rada: Zagreb, Split i Vukovar. Rok prijave je 3. rujan, a detalje oglasa pogledaj na linku.