ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 29.04.2019 13:06
  • Objavljeno 29.04.2019 u 13:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Illia Uriadnikov / Alamy

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbog otvorenih radnih pozicija u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite se na oglas već danas

Prepoznata kao jedna od izvornih i najistaknutijih svjetskih fintech organizacija, tvrtka Fexco zapošljava više od 2.300 ljudi u svom paketu tvrtki sa sjedištem na jugozapadu Irske. U ovom trenutku traže pojačanje svog tima u Hrvatskoj i to na poziciji Senior DevOps Engineer (m/ž). Idealan kandidat mora napredno poznavati engleski jezik, odlično se snalaziti u AWS i GCP okruženju te imati iskustvo pisanja Bash skripti i programiranja u Pythonu. Uz mogućnost stalnog zaposlenja, svom novom radniku nude pomoć u radu od strane iskusnijih kolega, opciju povremenog rada u Irskoj te motivirajuću radnu atmosferu. Javite im se do 9.svibnja.

KM CROATIA pod motom ''jedinstvena kombinacija preciznosti i snage'' objedinjuje dva najbrže rastuća metalurška poduzeća u Hrvatskoj, KM Kovnica i KM Alati, koja se bave izradom i obradom metala za autoindustriju. Želite li i Vi biti dio dinamičnog tima koji svojim progresivnim i pozitivnim pristupom kreira uspjeh? Do 30.travnja možete se javiti na njihove oglase: Voditelj tima strojne obrade (m/ž), Alatničar (m/ž), Elektroinženjer R/D (m/ž), Inženjer strojarstva R/D (m/ž), Specijalist nabave (m/ž), Specijalist u tehničkoj prodaji (m/ž), Stručni suradnik u kontrolingu (m/ž), CAM programer (m/ž), Planer proizvodnje (m/ž), Programer za razvoj aplikacija (m/ž), Voditelj tima ručne obrade (m/ž), Smjenovođa proizvodnog tima (m/ž) i Dizajner alata (m/ž).

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju
6

Mercury Processing Services International je pružatelj opcija za plaćanje, posvećen razvoju i upravljanju plaćanjem na međunarodnoj razini. Kao član njihova tima, na poziciji Portfolio Specialist (m/ž), bit ćete odgovorni za olakšavanje procesa izrade portfelja osiguravajući usklađenost sa strategijom tvrtke, obvezama i poslovnim ciljevima. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 3 godine radnog iskustva u planiranju resursa, upravljanju potražnjom i kapacitetima vezanim uz IT projekte. Oglas ostaje aktivan do 2.svibnja.

Sveučilišni računski centar (Srce) je središnja infrastrukturna ustanova cjelokupnog sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske koja djeluje u području izgradnje, održavanja i podrške uporabi moderne računalne, komunikacijske, posredničke, podatkovne i informacijske infrastrukture (e-infrastrukture). Srce traži PHP programera / developera (m/ž) zainteresiranog i motiviranog za rad u timovima za razvoj i održavanje informacijskih sustava za potrebe Sveučilišta u Zagrebu. Ako želite razvijati napredne informacijske sustave i pri tome stjecati znanja i sudjelovati u zanimljivim informatičkim projektima, kroz rad u timu s informatičkim stručnjacima, Srce je pravo mjesto za vas. Vaš životopis im pošaljite do 3.svibnja.

EMAKINA.HR je dio EMAKINA GRUPE, druge najveće nezavisne digitalne agencije u EU. Svi dijelovi Emakina grupe vode tvrtke u njihovim procesima digitalne transformacije pomažući im razviti nova područja poslovanja i svoje potencijale te da to učine komercijalno uspješno. Ako si CRM Developer (m/ž), sposoban razvijati profesionalnih rješenja u dizajniranju aplikacija temeljenih na Salesforce ili Microsoft Dynamics platformama i imaš najmanje 3 godine radnog iskustva, EMAKINA je pravo mjesto za tebe! Na njihov oglas možeš se javiti sve do 3.svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!