oglasi

Tražite posao? Izdvojili smo najzanimljivije za IT-jevce

12.03.2018 u 11:54

Bionic
Reading

Greyp Bikes, Danieli – Systec, Comcross Croatia samo su neke od tvrtke koje ovoga tjedna imaju aktualnu potragu za radnom snagom. U suradnji s portalom MojPosao, donosimo detalje

Greyp Bikes d.o.o. nositelj je nagrade Najbolji poslodavac koja se dodjeljuje u sklopu Istraživanja zadovoljstva zaposlenika, a trenutno zapošljavaju na 3 pozicije: iOS Mobile App Developer, Senior Embedded Linux Engineer te Senior C++ Engineer. Oglasi su aktivni do 12. ožujka pa pošaljite svoju prijavu što prije.

Danieli – Systec zapošljava Software engineer developera koji će se tijekom rada susretati sa zanimljivim tehničkim problemima, programirati na softverskim projektima za stranke iz različitih industrijskih grana te surađivati s brojnim međunarodnim stručnjacima. Idealan kandidat ima višu/ visoku stručnu spremu iz područja računarstva, elektrotehnike ili informatike, te 2 do 3 godine iskustva u programiranju. Prijavu pošaljite do 19. ožujka, a mjesto rada je Labin.

Comcross Croatia tvrtka je koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Temeljna djelatnost tvrtke je tehničko pružanje usluga tele operaterima u osiguranju većih mrežnih kapaciteta i modernizacije sustav. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Junior BO Support Technician s odličnim poznavanje njemačkog jezika.

  • +3
Osječki Gideon Brothers Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Tvrtka IT sistemi – nove tehnologije d.o.o., regionalni su lider u razvoju i implementaciji ECM/ Content Services Platforms rješenja. Bave se digitalnom transformacijom poslovanja, a 65 stručnih djelatnika radi na nizu složenih projekata. Trenutno zapošljavaju Sistem inženjera, za radno mjesto u Splitu. Prijave traju do 16. ožujka.

Tvrtka Proton EL d.o.o. nastala je poduzetničkom inicijativom inženjerskog tima, s velikim iskustvom u tuzemstvu i inozemstvu. Tvrtka se u posljednjih nekoliko godina specijalizirala za projekte automatizacije u industriji, strojogradnji, sigurnosti strojeva, vision sustavima, kao i u robotici. Otvorena pozicija: Python Programer, a prijave traju do 9. travnja.