oglasi

Tražite posao? IT-jevce ovoga tjedna zapošljavaju Hajduk, HEP...

12.11.2018 u 11:27

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao izdvojili smo atraktivne slobodne pozicije koje se nude ovoga tjedna

CubeServ je vodeća SAP Business Intelligence konzultantska tvrtka u Hrvatskoj te dio švicarske grupacije CubeServ i upravo je u potrazi za novim članom tima. Radi se o poziciji SAP Business Intelligence konzultanta za aplikacijski management s rokom prijave do 21. studenog. Poslodavac naglašava da će novi zaposlenik sudjelovati u europskim BI projektima te da će većinu vremena provoditi u uredu (Zagreb) ili u svom domu (home-office). Ako su vas navedene informacije potaknule na razmišljanje o prijavu, provjerite ostale informacije na MojPosao.net i pošaljite svoj CV.

HNK Hajduk traži stručnog suradnika - specijalista korisničke podrške, od kojeg očekuje minimalno dvije godine relevantnog radnog iskustva. Svoju prijavu možete poslati putem linka na dnu oglasa koji je aktivan do 17. studenog.

Tvrtka Holosys je isporučitelj naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija te nudi mogućnost za dodatni razvoj karijere i angažman na poslovima razvoja s naglaskom na embedded software, sistemske software i hardware za kandidate. Zainteresirani? Proučite oglas za pomoćnog tehničara/ inženjera u razvojnom timu i pošaljite svoju prijavu do 18. studenog.

HEP Opskrba zapošljava specijalista za kreiranje rješenja za razvoj novih proizvoda i usluga energetskih rješenja za potrebe postojećih i potencijalnih kupaca. Od kandidata se očekuje pet godina radnog iskustva, dok je iskustvo rada s Oracle bazama podataka, XML programiranje i poznavanje Python programskog jezika dodatan plus. Prijavite se putem oglasa na MojPosao.net.

Tvrtka BISS predstavlja tvrtku posvećenu razvoju BI rješenja s uredom u Zagrebu. Ako si Software Developer željan promjene, novih rješenja i učenja, pregledaj oglas koji je aktivan do 29. studenog. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom i osigurava stalni radni odnos. Sretno s prijavom!