ZAPOŠLJAVANJE

Tražite novi posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

14.11.2022 u 13:14

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled atraktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Izaberite vašeg favorita i javite im se već danas

Kada te sljedeći put prijatelji pitaju gdje radiš možeš im odgovoriti da si zaposlen/a u tvrtki koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu. Postani dijelim Carlsberg tima i pridruži im se na poziciji: IT Systems & Service Manager (m/ž). Ako si proaktivna i samonicijativna osoba i smatraš kako imaš pravi omjer znanja i kompetencija, javi im se do 21.studenog.

Enea je švedska tvrtka s više od pola stoljeća iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda i razvoju softverskih temelja za povezanije društvo. Tvrtka je u potrazi za 'pojačanjem', odnosno osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Software Developer (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, odlične kolege koji su uvijek tu za tebe, dodatne zdravstvene pogodnosti, teambuilding aktivnosti, božićnicu i regres. Javi im se do 30. studenog.

HRPRO se pridružio tvrtki SD Worx, vodećem europskom pružatelju usluga obračuna plaća i ljudskih resursa. Njihov cilj? Pretvoriti u stvarnost rješenja temeljena na ljudskosti. Dok se mijenjaju u razvoju i rastu u više zemalja, šire svoj tim i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Database Developer (m/ž). Jamče rad u inovativnoj organizaciji u kojoj tvoj osobni razvoj ide ruku pod ruku s pružanjem vrhunskih rezultata, konkurentnu plaću i paket pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće te profesionalno usavršavanje. Svoj životopis im pošalji do 8. prosinca.

EuroART93 je višestuko nagrađivana digitalna agencija s više od dva desetljeća iskustva. Ponose se time što su izvrsni pripovjedači a sada bi rado pripomogli u ispisivanju tvoje karijerne priče. Pridruži im se u ulozi Wordpress programera (m/ž) i otkrij zašto su odličan poslodavac! Nude ti rad s nevjerojatnom grupom ljudi, plaćene edukacije, fleksibilno radno vrijeme i rad na daljinu, fantastične teambuildinge i druge pogodnosti. Prijave primaju najkasnije do 22. studenog.

Želiš svojim radom doprinijeti razvoju infrastrukture hrvatskog sustava znanosti i visokog obrazovanja? Želiš se uhvatiti u koštac s velikim količinama podataka i iz njih saznati nešto novo? Privlači te okruženje koje njeguje suradnju, integritet, nove ideje i visoke standarde u radu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, otvorena pozicija Analitičar podataka (m/ž) u Srcu (Sveučilišni računski centar) je korak naprijed u razvoju tvoje karijere! Javi im se do 21. studenog.