STARTUP SRIJEDA

Thorium A+ najbolji u šestoj generaciji ZIP-a

21.11.2014 u 11:48

Bionic
Reading

Startup s platformom za energetsko certificiranje pokazao je najveći napredak tijekom prve polovice programa ZIP Startup, što mu je donijelo tisuću eura nagrade

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE), u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) održala je u prostorima ZIP-a Startup srijedu u sklopu međunarodnog Business Angels Weeka 2014

Cilj manifestacije Business Angels Week, koju se ove godine kroz mjesec studeni obilježava diljem svijeta u obliku lokalnih događanja, upoznavanje je javnosti s modelom investiranja poslovnih anđela u inovativne projekte.

CRANE i ZIP su ove godine postali članovi Europske mreže poslovnih anđela (EBAN - The European Trade Association for Business Angels, Seed Funds, and Early Stage Market Players) i tako se pridružili grupi od 126 organizacija članica iz 41 zemlje.


Timovi trenutne, šeste ZIP generacije, pokazali su okupljenoj javnosti na čemu su radili u prvoj polovici programa ZIP Startup i koliko su napredovali.

Projektom koji je ostvario najveći napredak je po mišljenju žirija, sastavljenog od članova uprave ZIP-a, proglašen je Thorium A+. Podsjećamo, riječ je o platformi za energetsko certificiranje, namijenjenoj certifikatorima i vlasnicima nekretnina. Banka Erste nagradila ih je s tisuću eura (oko 7,6 tisuća kuna).