NAGRADNI NATJEČAJ

Testirajte najpoželjniji uređaj na svijetu!

02.06.2010 u 12:32

Bionic
Reading

Otkako se iPad pojavio na tržištu, cijeli svijet bruji o njemu. Napisani su milijuni tekstova, recenzija i utisaka te je u manje od dva mjeseca prodano dva milijuna uređaja. Zanima li vas što je toliko privlačno u tom uređaju ili ste već jedan od fanova pa ga jednostavno samo želite probati? Poželite jako, jer bi vam se želja mogla ispuniti!

T-Mobile i tportal.hr pripremili su nagradni natječaj u kojem možete osvojiti tarifu Mobile Internet, miniSIM podatkovnu karticu i iPad za testiranje u trajanju od 12 mjeseci nakon dana preuzimanja nagrade.

Vaš jedini zadatak je da nam na adresu tportal@tportal.hr do 17. lipnja pošaljete kratki tekst na temu 'Što bih prvo učinio/la da imam Mobile Internet tarifu i uređaj za kojim luduje cijeli svijet?'.

Autore tri najbolja i najoriginalnija rada T-Mobile će nagraditi jednogodišnjim korištenjem najpoželjnijeg uređaja na svijetu, miniSIM podatkovne kartice i tarife Mobile Internet 6 GB! Pustite mašti na volju, zaigrajte se i probijte sve granice jer kreativnost je, u ovom slučaju, vaš najbolji saveznik. Sretno!

Maksimalna dužina teksta je 500 znakova s razmacima.

Natječaj traje od 2. do 16. lipnja, a ime pobjednika ćemo objaviti na tportalu 21. lipnja 2010.

Pobjednici nagradnog natječaja su:

Miroslav Pavleković, Đakovo

Najvjerojatnije bih se prvo onesvijestio od sreće! Nakon toga bih s velikim uzbuđenjem, drhtavim rukama otvorio kutiju i izvadio taj čudesni komad hardvera za kojim luduje cijeli svijet, kako bih i ja osjetio to uzbuđenje.

Upalio bih uređaj i otišao na stranice t-portala, da provjerim ima li još koja ovako dobra nagradna igra, a zatim na „fejs“ kako bih se pohvalio svima na svijetu da mi je T-mobile i T-portal omogućio da i ja među prvima u Hrvatskoj uživam u svjetskom čudu zvanom iPad.

Edi Budimilić, Rijeka

Upravo ono što i sada činim sa svojim iPhone uređajem. Sa oduševljenjem dočekam svaki vikend poslije radnog tjedna, odpeljem se na kavicu na neku otvorenu terasu i na otvorenom uživam čitajući najnovije vijesti koje volim pratiti. Velika mi je želja isto to raditi sa iPad-om u krilu sa još većim užitkom gledajući u taj veliki ekran. Naravno, i roditeljima bi napokon mogao pokazati uređaj koji bi razumjeli u nadi da bi jedan iPad uzeli i za sebe.

Teo Morožin, Biograd na Moru

Dragi Dnevniče, ovo je bio poseban dan, od danas sam vlasnik iPada, miniSIM i Mobile Internet tarife. Ne možeš vjerovati koji dobar osjećaj, 6GB svaki mjesec i to na iPadu. Svi mi zavide. Sada sam moćan, ja samo dva put taknem ekran prstićem i sve je tu. Nemoj se ljutiti Dnevniče što prelazim na dnevnik u digitalnom obliku pa će ovo biti vjerojatno naš zadnji susret, ali uvijek ću te imati u sjećanju. S vremena na vrijeme stavit ću iPad na tebe pa ćeš vidjeti zašto sam te morao napustiti.

Dobitnici ce biti kontaktirani vezano uz preuzimanje uređaja.