BUDI.IN

Teme za dečke i cure na novom domaćem portalu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.05.2009 13:48
  • Objavljeno 26.05.2009 u 13:48
BudiIn

BudiIn

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Hrvatski web prostor od početka svibnja bogatiji je za još jedan online magazin posvećen životnom stilu, ljepoti, seksu i sličnim društvenim temama

Pregledan izgled stranice, oku ugodne boje, strateški istaknute vijesti te logično podijeljene kategorije prvo je što vas dočeka nakon posjeta adresi Budi.in, no dojam kvari povelika reklama u centru stranice koja bi puno manje smetala kad bi se nalazila sa strane. Svi sadržaji razvrstani su u nekoliko podkategorija kao što su Zdravlje, Tehno, Obitelj i slične, a koje su pak razvrstane u tri osnovne kategorije: IN Muškarac, IN Žena te osnovna Budi IN, namijenjena i muškarcima i ženama.

Klikom na zaglavlje pojedine kategorije stranica se automatski ispunjava pripadajućim temama i istaknutim vijestima iz pojedinih podkategorija.

U impressumu stranice vidimo navedeno osam autora te izvršnu urednicu, no listajući kroz arhivu sadržaja, koju je, usput rečeno, moguće pregledavati kronološki, po tagovima ili klasičnim upisivanjem određenog pojma u polje za unos, primijećujemo tek nekoliko objavljenih članaka dnevno. Razumijemo, riječ je o mladoj redakciji, no svejedno od portala takve vrste ipak očekujemo malo češće osvježavanje novim sadržajima.

Komentiranje članaka omogućeno je apsolutno svim posjetiteljima stranice Budi.in, no registracija na stranici omogućuje vam da komentiranjem budete predstavljeni uvijek istim nadimkom ili imenom.

Za kraj, navodimo da dajemo palac gore izgledu i funkcionalnosti stranice Budi.in, a nadamo se da će se na dnevnoj bazi osvježavati s većom količinom zanimljivih materijala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi