mudar potez

Telegram zadao još jedan udarac WhatsAppu, pogledajte što su uveli

29.01.2021 u 09:58

Bionic
Reading

Telegram će svim 'prebjeglim' korisnicima WhatsAppa olakšati prelazak na svoj sustav. Najnovija značajka olakšava prebacivanje svih poruka iz jedne aplikacije u drugu

Telegram nastavlja prikupljati bivše WhatsAppove korisnike, a u najnovijoj nadogradnji osigurao je da se pridošlice osjećaku 'kao kod kuće'. WABetaInfo izvještava da najnovija verzija Telegrama za iOS (i uskoro za Android) uvodi alat kojim će se moći prebaciti poruke iz konkurentckih aplikacija, uključujući WhatsApp i KakaoTalk. Sve što trebate napraviti je podijeiti razgovor iz WhatsAppa, u izborniku izabrati Telegram i izabrati gdje želite ubaciti poruke.

'Uvoz' poruka, naravno, uključuje sve pripadajuće fotografije, videe i datoteke. Jedina razlika bit će oznaka na razgovoru koja glasi 'imported' (uvezeno).

Nadogradnja dolazi, podsjetimo, nekoliko tjedana nakon što je WhatsApp svoje korisnike podsjetio da sakuplja sve njihove podatke (osim sadržaja poruka) te da će, ako odbiju prihvatiti malo izmjenjena pravila korištenja, ostati bez profila.