DOŽIVOTNA ZABRANA

Što se dogodi kada pošaljete pijani e-mail Obami?

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 14.09.2010 09:35
  • Objavljeno 14.09.2010 u 08:04
računalo smijeh internet

računalo smijeh internet

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Britanski tinejdžer napravio je kardinalnu grešku. Napisao je i poslao e-mail dok je bio pod utjecajem alkohola, a što je nešto što si nikako ne smijete dopustiti. Još ako takvu e-mail poruku pošaljete na adresu Bijele kuće ne piše vam se dobro

Online komunikacija u stanju alkoholiziranosti nikada nije dobra, jer bi vam se drugo jutro lako moglo dogoditi da zažalite zbog napisanih redaka. Na teži način to je saznao sedamnaestogodišnji Britanac Luke Angel koji je u takvom stanju poslao poruku e-pošte na, ni manje ni više, nego na adresu Baracka Obame.

Kako navodi britanski The Sun, Angel je, nakon što je odgledao prigodni program vezan uz događaje 11. rujna 2001. na američkom televizijskom programu napisao pismo. Američko viđenje događaja toliko ga je razljutilo da je odlučio svoj stav iznijeti u prigodnoj poruci e-pošte. U njoj je između ostalog nazvao američkog predsjednika pogrdnim nazivom (prick) što je prilično razljutilo FBI.

Nije prošlo dugo i britanska policija zakucala mu je na vrata, fotografirala ga te obavijestila da je dobio doživotnu zabranu ulaska u SAD.

Postoji oko 60 različitih razloga zbog kojih se nekome može doživotno zabraniti ulazak na tlo SAD-a, a izgleda da je slanje 'pijanog' e-maila jedan od njih.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi